Je winkelmandje is leeg

De grachten, het Vondelpark en poffertjes: het beste van Amsterdam

WEEKENDJE AMSTERDAM

ALLE OVERNACHTINGEN >

Citytrip in Amsterdam

Heerlijk langs de grachten kuieren, een cultureel bezoekje plannen aan een van de vele musea of genieten van de zon in het Vondelpark: Amsterdam heeft heel wat te bieden. Niet voor niets is deze stad geliefd bij toeristen, die graag zelf de prachtige bezienswaardigheden willen ontdekken. Er zijn talloze hotels en restaurants voor ieders smaak. Bongo wil je graag de kans geven om deze interessante stad samen met je partner te ontdekken. Het is tevens een ideaal geschenk voor iemand die van reizen of lekker eten houdt.

Activiteiten in Amsterdam

Wil je iemand een weekendje Amsterdam cadeau doen? Of zoek je een origineel cadeau om je partner een plezier mee te doen? Met een cadeaubon van Bongo geef je keuze uit verschillende hotels en restaurants in de Nederlandse hoofdstad. Gezellig met twee overnachten in een hotelletje in het centrum van de stad of een etentje met typische Nederlandse gerechten als geschenk geven: de mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos.

Een cadeaubon met mogelijkheden

Ook voor verschillende andere steden, zoals Brussel, Parijs, Berlijn en Barcelona, heeft Bongo leuke geschenkbonnen. Wil de ontvanger van je cadeaubon liever een van deze steden verkennen? Of kan een wellnessbon of avontuurlijke activiteit hen meer bekoren? Dan kunnen ze de Bongo-bon gratis omruilen gedurende de geldigheidsperiode.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.