Je winkelmandje is leeg

De Grote Markt, het Atomium en wafels: het beste van Brussel

WEEKENDJE BRUSSEL

ALLE OVERNACHTINGEN >

Geef een weekendje naar Brussel cadeau

Om een gezellig weekendje door te brengen, hoef je niet ver te reizen. België heeft heel wat te bieden! Denk bijvoorbeeld aan onze eigen hoofdstad, waar een interessante geschiedenis, veel shoppingmogelijkheden en een rijke cultuur hand in hand gaan. Een foto nemen van Manneken Pis tussen de vele toeristen, een wafel eten op de Grote Markt of een bezoekje brengen aan het Atomium: of je nu op zoek bent naar geschiedenis en cultuur of als je nu gewoon lekker wilt eten, in Brussel kan het allemaal. In het assortiment van Bongo vind je heel wat mogelijkheden voor overnachtingen en voor culinaire ervaringen.

Een weekendje weg in de Belgische hoofdstad

Hoe goed ken jij onze hoofdstad? Heel wat mensen moeten er soms eens heen, maar heb je ooit de tijd genomen om Brussel écht te verkennen? Als jij iemand de kans wilt geven om een fijn weekendje door te brengen in deze stad vol cultuur en leuke activiteiten, dan is een Bongo hier ideaal voor. Wij hebben een ruime selectie aan hotels en restaurants in Brussel die garant staan voor gezelligheid.

Een stedentrip in Brussel

Met een cadeaubon van Bongo geef je een fijne belevenis voor twee of meer personen cadeau. Het is dan ook perfect voor verschillende gelegenheden, zoals om een verjaardag te vieren, als huwelijkscadeau of als verrassing voor je partner op Valentijn. Doe inspiratie op en ontdek onze cadeaubonnen voor een citytrip in Brussel!


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.