Je winkelmandje is leeg

De Big Ben, de London Eye en English breakfast: het beste van Londen

WEEKENDJE LONDEN

ALLE OVERNACHTINGEN >

Een weekendje in Londen als cadeau

Londen heeft iets betoverends. Van culturele hub tot historische stad met een fascinerende geschiedenis: er is iets te doen voor iedereen, wat zijn of haar interesses ook zijn. Ken je iemand die wel kan genieten van bijvoorbeeld Britse series, het Britse accent en een heerlijk kopje thee? Dan moeten ze in Londen zijn! Dankzij Bongo geef je hem of haar een citytrip in Londen cadeau. De ontvanger kiest zelf een hotel uit, boekt de stedentrip op een datum naar keuze en kan vervolgens genieten van een fantastisch weekendje weg.

Zoveel te doen in Londen

Hoe kun je een weekendje Londen goed invullen? Goede vraag: wij hebben enkele tips! De dag goed beginnen met een "full English breakfast", cultuur opsnuiven met een bezoekje aan de vele gratis musea, het panorama van de stad bewonderen met de London Eye of een mooie dag in het groene Hyde Park? Zoals je ziet, heeft Londen heel wat te bieden. Wedden dat hij of zij ogen tekort zal komen? In de winter of in de zomer, met zijn of haar partner, met familie of met vrienden: een uitje naar Londen zal ongetwijfeld een leuke ervaring zijn.

Geef een citytrip naar Londen

Een hotelovernachting met alles erop en eraan in een Europese stad is een cadeau dat ongetwijfeld nooit vergeten zal worden en voor eeuwig gekoesterd zal worden. Liever een andere stad, zoals Parijs of Berlijn? De ontvanger kan de cadeaubon gratis omruilen tijdens de geldigheidsperiode voor een Bongo-bon naar keuze, zelfs binnen andere thema's.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.