Je winkelmandje is leeg

Zonnebaden of zwemmen?

WEEKENDJE WEG AAN ZEE

ALLE OVERNACHTINGEN >

Geef een weekendje weg aan zee cadeau

Heerlijk genieten van de zon tijdens een hete zomerdag? Of een lange strandwandeling maken en daarna genieten van een kopje koffie of chocolademelk om lekker op te warmen? Wanneer je ook beslist om naar de kust te trekken, het is altijd een fijne belevenis. Een weekend aan zee wordt is nóg beter met een cadeaubon van Bongo. Want zo verras je een geliefde met een hotelovernachting vlakbij of in de buurt van de kust en laat je hen kiezen uit talloze activiteiten en hotelovernachtingen.

Een heerlijk weekendje aan de kust

Voor je partner, ouders, grootouders, broer, zus, dochter, zoon, vriend, vriendin of collega: er is een Bongo-bon voor iedereen. Een weekendje aan de kust is altijd welkom, want er is heel wat te doen. Of hij of zij nu houdt van zonnebaden, zwemmen, wandelen of sporten, het strand biedt talloze mogelijkheden. Met een geschenkbon van Bongo kunnen ze logeren in een hotel of b&b naar keuze op de datum die hen het best uitkomt. Zo kiezen ze zelf of ze er bijvoorbeeld een romantisch weekendje met twee van maken, de ervaring compleet maken met een gastronomisch weekend of er met vrienden opuit trekken als afstudeercadeau.

Maak er een weekendje weg van

Met Bongo kan de ontvanger van je cadeau onder andere naar Oostende, Westende, Knokke, Koksijde, De Panne of Middelkerke. Wil hij of zij liever andere oorden verkennen? Dan zijn er ook overnachtingen in Frankrijk, Nederland, Duitsland, Italië en meer. Ontdek ook onze andere overnachtingen voor meer inspiratie.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.