Je winkelmandje is leeg

Ontspanning en verwenning

WELLNESSWEEKEND IN WELLNESSHOTEL

ALLE WELLNESSBONNEN >

Een wellnessweekend om helemaal te ontspannen

Voor de moeder die dag in, dag uit klaarstaat voor haar kinderen, voor de man die altijd druk in de weer is of voor de collega die jou altijd uit de nood helpt. Een wellnessweekend is het perfecte cadeau waarmee je zegt: jij verdient het om verwend te worden! Bongo heeft een ruim assortiment aan weekendjes weg in een wellnesshotel. Er is altijd wel iets in de buurt en de ontvanger kan zelf kiezen uit onze selectie. Samen genieten met jouw partner of het perfecte cadeau? Laat je inspireren.

Wellness met overnachting als cadeau

Sauna, jacuzzi of massage? De ontvanger kiest waar hij of zij het meest zin in heeft. Eén ding is zeker: met onze geschenkbonnen voor een weekendje wellness zal hij of zij zeker helemaal ontspannen. Of ze nu elk weekend in een hamam te vinden zijn of dit een nieuwe ervaring voor hen is, een Bongo-bon is een onvergetelijk geschenk dat nog lang zal nazinderen. Mooie herinneringen, volop keuze en pure verwennerij: het zijn slechts enkele zaken die van jouw geschenkbon een uniek cadeau maken.

Bongo: een onvergetelijk geschenk

Een Bongo staat garant voor plezier en samen tijd doorbrengen. Onze cadeaubonnen voor wellnessovernachtingen zijn geldig voor twee personen op een locatie en datum naar keuze. Met twee jaar geldigheid zal de ontvanger zeker een gaatje in de agenda vinden voor een ontspannend weekendje weg. Bovendien kan de cadeaubon eenvoudig omgeruild worden als de ontvanger een ander thema, zoals een gastronomisch weekend, of een andere wellnessbon verkiest.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.