Bongo Zomerwedstrijd

Bongo Zomerwedstrijd

Bongo Zomerwedstrijd


Doe mee met de zomerwedstrijd van Bongo! Koop 1 Bongo en win 1 week verblijf aan de Belgische kust of één van de vele andere belevenissen.

  • Hoe kan je winnen? Eenvoudig: koop tussen 14 juni en 22 augustus 2021 een Bongo en ga naar www.yourbongosummer.be om deel te nemen.
  • Wat kan je winnen? Je maakt kans op één van de 70 belevenissen, waaronder een week verblijf aan de Belgische kust.
  • Voor de actievoorwaarden ga naar www.yourbongosummer.be*
Heb je een Bongo? Waag je kans

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters


De actie ‘yourbongosummer.be” is een wedstrijd met aankoopverplichting van een Bongo doosje uit het Bongo gamma georganiseerd door de vennootschap Smartbox Group Ltd, een onderneming naar Iers recht, in Ierland in het handelsregister ingeschreven met nummer 463103, met maatschappelijke zetel te Joyce’s Court – Block A, Talbot Street, Dublin 1 – D01FV59, Ierland. De actie loopt tot 22/08/2021. Deelnemers zijn natuurlijke personen, ouder dan 18 jaar en wonend in België. De prijzen zullen onder de vorm van een voucher per e-mail verstuurd worden na 27/08/2021. De aangeboden prijs kan door de winnaar niet worden betwist, noch (geheel of gedeeltelijk) in geld worden uitgekeerd, noch worden geruild tegen of vervangen door een andere prijs van welke waarde dan ook en om welke reden dan ook. Wedstrijdreglement op www.yourbongosummer.be

Taal aanpassen

Nederlands Français