Je winkelmandje is leeg

Heerlijk naar buiten met Bongo

BELEEF DE ZOMER

KIES JOUW BONGO >

Cadeaubonnen voor de zomer

Zomer: dat betekent zon, zee en vrije tijd. Zoek je nog een originele cadeaubon voor iemand die jarig is, net afgestudeerd is of het gewoon verdient in de bloemetjes gezet te worden? Ontdek dan de geschenkbonnen van Bongo. Je vindt een thema voor iedereen, van overnachtingen en gastronomische etentjes tot wellness en avontuur. De ontvanger kan bijvoorbeeld kiezen uit wateractiviteiten, een weekend aan zee of een citytrip naar het buitenland.

Wellnesscadeaubonnen en nog veel meer

De zomer is vaak het moment bij uitstek om helemaal te ontspannen en alle stress van het dagelijkse leven even te vergeten. Geef daarom bijvoorbeeld een cadeaubon voor een wellnessweekend om samen met je partner of met vrienden van te genieten. Een geschenkbon is een leuk cadeau voor elke gelegenheid: het is persoonlijk genoeg om te tonen hoeveel je van de ontvanger houdt, maar het biedt tegelijkertijd uitgebreide keuze uit talloze belevenissen en activiteiten.

Lange geldigheidsduur en flexibele omruiling

Een weekendje in de natuur, een sportieve namiddag buitenshuis of een dagje aan het zwembad: waar men ook zin in heeft, er is zeker een belevenis die de ontvanger zal aanspreken. De zon hoeft niet altijd te schijnen om gebruik te kunnen maken van een Bongo tijdens de zomer: met het enorme aanbod aan partners zijn er ook verschillende indooractiviteiten. Wil de ontvanger toch wachten tot het weer wat beter is? Dat is geen enkel probleem: een cadeaubon van Bongo is twee jaar geldig. Ook omruilen en verlengen is mogelijk.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.