SMARTBOX BELEID BEOORDELINGEN

Dit Beleid beschrijft de verantwoordelijkheden van de begunstigde. Smartbox kan dit Beleid te allen tijde wijzigen.

Door een beoordeling te schrijven, stemt u ermee in dat u gebonden bent aan de voorwaarden van dit Beleid en dat u hieraan zult voldoen.

Standaard worden beoordelingen van begunstigden gesorteerd volgens meest relevante beoordeling. Er zijn ook bijkomende sorteermogelijkheden beschikbaar: op de meest relevante, en op hoogste en laagste score.

ARTIKEL 1 – VERPLICHTINGEN VAN DE BEOORDELAAR

Wanneer uw ervaring voltooid is, zult u een e-mail ontvangen waarin u wordt verzocht feedback te geven en uw ervaring te beoordelen. Na de ontvangst van deze e-mail heeft u 30 dagen de tijd om een beoordeling te schrijven. Na deze periode kan de begunstigde geen beoordeling meer schrijven.

Door uw beoordelingen te posten bevestigt u dat:

 • U ouder bent dan 18 jaar;
 • De beoordeling uw eerstehands ervaring beschrijft met deze Smartbox Partner;
 • U geen belangenconflict heeft met Smartbox of de Partner;
 • U aanvaardt dat u door Smartbox kan worden gecontacteerd om te controleren of uw beoordeling waarheidsgetrouw is.

Elke beoordelaar is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn beoordeling.  De begunstigde stemt ermee in om volgende zaken niet te posten:

 • opmerkingen, afbeeldingen of URL’s die verwijzen naar websites die inhoud met een discriminerend karakter aanbieden, of die onwettige of schadelijke activiteiten promoten (of ogenschijnlijk promoten);
 • beoordelingen die worden gemotiveerd door een betaling of kortingen of diensten;
 • e-mailadressen, telefoonnummers of koppelingen naar andere Internetsites of dienstenplatforms.

Wanneer uw beoordeling is gepubliceerd, kunt u deze niet meer wijzigen, maar u kunt wel vragen deze beoordeling te verwijderen op het e-mail adres. De begunstigde draagt, kosteloos en exclusief, alle rechten over inzake reproductie, vertegenwoordiging, vertaling, gebruik, exploitatie, aanpassing en distributie van de beoordeling die hij publiceert.

ARTIKEL 2 – MODERATIE DOOR SMARTBOX

Beoordelingen worden binnen 1 maand door Smartbox gemodereerd vóór publicatie.  Smartbox behoudt zich het recht voor om beoordelingen die de voorwaarden van dit Beleid schenden, zonder voorafgaande kennisgeving, niet te publiceren of permanent uit te sluiten.

2.1.- REDENEN VOOR WEIGERING VAN EEN BEOORDELING

Smartbox kan beslissen uw beoordeling niet te publiceren:

 • als zij informatie bevat die de rechten van een persoon schenden, waaronder privacy- en intellectuele eigendomsrechten;
 • als zij vulgaire, obscene, bedreigende, lasterlijke, kwetsende en/of anderszins ongepaste taal bevat;
 • als zij onbegrijpelijke taal bevat;
 • als zij inhoud bevat die niet relevant is voor de ervaring;
 • als er sprake is van een duidelijk belangenconflict;
 • als zij ongepaste opmerkingen bevat over Smartbox, de Partner, een andere beoordeling of de schrijver ervan;
 • als zij referenties naar websites, hyperlinks, URL’s, e-mailadressen of telefoonnummers bevat, waaronder die van de begunstigde of Partner of Smartbox;
 • als zij inhoud bevat die kan worden beschouwd als spam;

Deze lijst is niet volledig.  In het geval dat uw beoordeling wordt geweigerd, zal Smartbox u per e-mail informeren over de reden van de publicatieweigering op onze site.

Een Partner of een Begunstigde kan een misbruik van een mening rapporteren als hij van mening is dat de inhoud beledigend is. Deze waarschuwing wordt gemotiveerd.

ARTIKEL 3 – ARCHIVERING

Smartbox archiveert beoordelingen ouder dan 24 maanden. Indien de ervaring of Box wordt beëindigd, kan uw beoordeling worden gearchiveerd.

Als we de ervaring schrappen of nieuwe inhouden hebben toegevoegd aan de ervaring die u heeft gehad, zullen wij uw beoordeling wissen omdat deze niet relevant is voor latere begunstigden. Na 2 jaar zullen we uw beoordeling echter archiveren. U wordt in elk geval geïnformeerd per e-mail.

DE GROOTSTE KEUZE IN BELGIË Meer dan 20.000 belevenissen in Europa en in België2
MAKKELIJK OM VAN TE GENIETEN Met de exclusieve Bongo diensten
KWALITEITSVOLLE BELEVENISSEN 100% voortdurende selectie en evaluatie

BLIJF UP-TO-DATE

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over onze acties en nieuwtjes.

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend verzameld door Smartbox Group België om nieuwsbrieven en aanbiedingen van Bongo te versturen. Je kunt je op elk moment uitschrijven door op de 'Uitschrijven nieuwsbrief'-link te klikken, te vinden onderaan elke e-mail.

Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.