Je winkelmandje is leeg

Wake up, it's SPRING!

Gedaan met die winterslaap! Onze Bongo-shops vieren de lente en nodigen je uit om van de natuur te gaan genieten met onze cadeaukaarten. Lees hieronder meer over onze lenteacties. Ze lopen to 19 april. Meer informatie en de algemene voorwaarden krijg je in de Bongo-shops!

Win een cadeaukaart en trek er deze lente op uit!

De Bongo-shops luiden de lente in met een wedstrijd: koop t.e.m. 19 april 2018 een Bongo bij hen, beantwoord de wedstrijdvraag en misschien win jij een 1 van de 3 cadeaukaarten*!

 

Cadeaukaart = 100 extra punten!

Om de lente te vieren helpen de Bongo-shops je nog sneller aan je 500 punten (= 1 waardebon van €10) te komen. Ontvang t.e.m. 19 april 100 extra punten per gekochte cadeaukaart**.

 
*Actie geldig t.e.m. 19 april 2018 in alle officiële Bongo-shops voor particulieren die lid zijn van de Bongo Club. Één deelname per persoon. De winnaars van de wedstrijd worden bepaald obv het antwoord op de wedstrijd- en de schiftingsvraag. De eerste prijs is een Bongo-cadeaukaart Glamping, de tweede een cadeaukaart Natuurweekend en de derde een cadeaukaart Weekend Limburg. **Actie geldig t.e.m. 19 april 2018 in alle officiële Bongo-shops voor particulieren die lid zijn van de Bongo Club. 100 extra punten te verkrijgen bij elke aankoop die een cadeaukaart bevat. Niet geldig bij aankoop met een Bongo Waardebon of bij omruiling/verlenging van een Bongo. Zolang de voorraad strekt.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.