Gedaan met die winterslaap! Onze Bongo-shops vieren de lente en nodigen je uit om van de natuur te gaan genieten met onze cadeaukaarten. Lees hieronder meer over onze lenteacties. Ze lopen to 19 april. Meer informatie en de algemene voorwaarden krijg je in de Bongo-shops!

*Actie geldig t.e.m. 19 april 2018 in alle officiële Bongo-shops voor particulieren die lid zijn van de Bongo Club. Één deelname per persoon. De winnaars van de wedstrijd worden bepaald obv het antwoord op de wedstrijd- en de schiftingsvraag. De eerste prijs is een Bongo-cadeaukaart Glamping, de tweede een cadeaukaart Natuurweekend en de derde een cadeaukaart Weekend Limburg. **Actie geldig t.e.m. 19 april 2018 in alle officiële Bongo-shops voor particulieren die lid zijn van de Bongo Club. 100 extra punten te verkrijgen bij elke aankoop die een cadeaukaart bevat. Niet geldig bij aankoop met een Bongo Waardebon of bij omruiling/verlenging van een Bongo. Zolang de voorraad strekt.
DE GROOTSTE KEUZE IN BELGIË Meer dan 20.000 belevenissen in Europa en in België2
MAKKELIJK OM VAN TE GENIETEN Met de exclusieve Bongo diensten
KWALITEITSVOLLE BELEVENISSEN 100% voortdurende selectie en evaluatie

BLIJF UP-TO-DATE

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over onze acties en nieuwtjes.

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend verzameld door Smartbox Group België om nieuwsbrieven en aanbiedingen van Bongo te versturen. Je kunt je op elk moment uitschrijven door op de 'Uitschrijven nieuwsbrief'-link te klikken, te vinden onderaan elke e-mail.

Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.