Je winkelmandje is leeg

Wat is Bongo?

Bongo is de originele cadeaubon, ook wel ‘belevenisbon’ genoemd, van Smart & Co NV. Elke cadeaubon bevat een waaier aan belevenissen.

Wat is een Bongo?

Bongo is de originele cadeaubon, ook wel ‘belevenisbon’ genoemd, van Smart & Co. Elke cadeaubon bevat een waaier aan belevenissen. We maken cadeaubonnen in zes grote categorieën: Weekendjes Weg, Eten & Drinken, Wellness, Actie & Avontuur, Luxueus Overnachten en Citytrips. Een gastronomisch diner, een weekend Parijs, een deugddoende massage of een dagje achter het stuur als een echte racepiloot… Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat een Bongo voor!

Wat is een e-Bongo

Een e-Bongo is een digitale versie van het Bongo doosje. Een e-Bongo wordt direct & gratis geleverd als e-mail voucher. In de mail klik je op 'download voucher'.

Print je e-Bongo uit en geef hem cadeau in een mooie envelop en/of met een kaartje.

Of stuur hem met een persoonlijk berichtje door naar het e-mail adres van de ontvanger. De ontvanger kan via onze website www.usebongo.be alle keuzes bekijken.

Wat is een Bongo Giftcard?

Een Bongo Giftcard is ons allernieuwste product, uitsluitend verkrijgbaar via onze officiële winkels en enkele verkooppunten.

De Bongo Giftcards bestaan uit een kaartje, met daarop een Bongonummer en activeringscode, die u op onze website kan ingeven om de verschillende mogelijkheden te consulteren.

Giftcards komen in een heel aantal specifieke en unieke thema's, waaronder bijvoorbeeld Passie voor Chocolade, Gourmet Burger, Ontbijt aan Huis, Weekendje Elzas. Om onze klanten niet van deze speciale thema's te onthouden, worden deze via de website ook aangeboden onder de vorm van een e-Bongo (een digitale Bongo).

De Giftcards zijn op alle vlakken vergelijkbaar met onze e-Bongo's: eenzelfde systeem qua geldigheid (2 jaar vanaf aankoop), activatie en keuzemogelijkheden via de website, en steeds omruilbaar of verlengbaar tot 6 maanden na de vervaldatum.

Wat zit er in het doosje?

Smiley face

Elke Bongo bestaat uit een doosje, een boekje en een voucher. Het doosje is voorzien van een mooie cover met achteraan een overzicht van de verschillende partners bij wie je terechtkunt met die specifieke bon. Binnenin vind je een boekje en een voucher. In het boekje vind je extra informatie over de partners, sprekende foto’s en de mogelijke arrangementen die je kunt reserveren.

Hoe werkt het?

Met een Bongo-belevenisbon schenk je iemand een heel leuke ervaring binnen een bepaald thema. Elke Bongo bevat tientallen belevenissen om uit te kiezen. De ontvanger kiest zelf de belevenis die hij/zij het leukst vindt. Een ideaal cadeau dus!

 

Voucher : Na je keuze activeer je eerst je bon via de website. Nadien reserveer je jouw favoriete hotel of activiteit. Hotelovernachtingen reserveer je heel eenvoudig via onze website. Andere activiteiten reserveer je rechtstreeks bij de aanbieder (restaurant, wellness center, fotograaf, etc).

Boekje : In het doosje zit een boekje waarin alle keuzemogelijkheden worden beschreven met foto's, routebeschrijving etc. Op basis van deze informatie kan je als ontvanger van de Bongo zelf je favoriete belevenis kiezen.

 

 

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.