Wedstrijdreglement voor de #bongomom Instagramwedstrijd

1. Inleiding

De wedstrijd is enkel geldig op Instagram (@bongotalkies) van 23/04/2019 tot 12/05/2019 om middernacht.

1.1 Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Smartbox Group Belgium NV/SA, Kronenburgstraat 27 – 2000 Antwerpen – hierna genoemd Bongo of wedstrijdorganisator. Dit wedstrijdreglement bevat de voorwaarden en regels die van toepassing zijn voor de deelnemers van de wedstrijd, georganiseerd door Smartbox Group Belgium NV/SA via de Instagrampagina.

2. Deelnemingsvoorwaarden

2.2. In principe kan elke persoon ouder dan 16 jaar en officieel gevestigd in België, deelnemen aan een (online) wedstrijd van Bongo, met uitzondering van medewerkers van alle Belgische vestigingen van Bongo.

2.3. Minderjarigen mogen evenwel slechts deelnemen aan een online wedstrijd, als zij de uitdrukkelijke toestemming hebben van 1 van hun ouders of voogd. Als een minderjarige deelneemt aan een wedstrijd gaat Bongo ervan uit dat hij/zij toestemming heeft van zijn/haar ouders/voogd. Als de minderjarige deze toestemming niet kan voorleggen, kan hem of haar op elk ogenblik verdere deelname aan de wedstrijd worden ontzegd, of kan zijn/haar recht op een prijs worden afgenomen.

3. Wedstrijdverloop

3.1. De wedstrijd is enkel geldig via het Instagramplatvorm, onder de voorwaarden beschreven in dit reglement.

3.2. De deelnemers moeten de Bongopagina @bongotalkies volgen, voorafgaand aan hun deelname.

3.3. Deelnemen aan de wedstrijd bestaat uit het posten van een moeder-dochter- of moeder-zoonselfie op het eigen Instagramaccount. Dit wil zeggen dat de deelnemer de foto publiceert onder zijn/haar naam. De geschiktheid van de foto binnen het thema ‘moeder-dochter- of moeder-zoonselfie’ zal gebeuren op basis van het oordeel van de jury. Deelnemers moeten de rechten dragen om een foto te publiceren; een foto uit een databank wordt niet geaccepteerd en Bongo is niet verantwoordelijkheid voor het gebruik van foto’s waarvoor de deelnemer geen verspreidingsrecht heeft.

3.4. De geposte foto op het Instagramaccount van de deelnemer moet vergezeld zijn van een persoonlijke comment over zijn/haar moeder en moet de hashtag #bongomom bevatten. De geschiktheid van de comment zal gebeuren op basis van het oordeel van de jury.

3.5. Elke week, tot op het einde van de wedstrijd, wordt er één persoon uitgekozen als winnaar van de wedstrijd. De criteria om de wedstrijd te winnen zijn: 1/ het volgen van het wedstrijdreglement, hier beschreven 2/ het aantal likes die een deelnemende foto aan de wedstrijd ontvangt. De jury voor de verificatie van de wedstrijdvoorwaarden bestaat uit Bérénice Dartevelle (Bongo), Kathleen Verachtert Wendy Van Den Boom (Bongo) en Rebecca Dewinter (Bongo). In totaal zullen er 3 winnaars geselecteerd worden.

3.6. Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. Maximum 1 deelname per klant. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of tegoedbonnen in eender welke vorm.

3.7. Elke poging tot vals spelen wordt bestraft met onmiddellijke uitsluiting van de deelnemer. Eenieder die aan de wedstrijd deelneemt in georganiseerd verband, zij het in het kader van een juridische of feitelijke vereniging, zij het door op de ene of andere manier samen te werken om zijn kansen om te winnen te verhogen, zal uit de wedstrijd worden uitgesloten. Dezelfde maatregel zal getroffen worden ten aanzien van eenieder die een list of een manoeuvre aanwendt, onder meer het gebruik van een informaticaprogramma, of die op een onwettige of bedrieglijke wijze deelneemt om zijn kansen om te winnen te verhogen. Bongo kan te allen tijde een persoon van deelname aan zijn wedstrijden voor een bepaalde periode uitsluiten, in geval van inbreuk op één van de deelnemingsvoorwaarden of in geval van of vermoeden van misbruik, misleiding of een deelname ter kwader trouw aan een wedstrijd. 

4. Prijs

4.1. Elke winnaar wordt persoonlijk via een Instagrambericht gecontacteerd. In dat bericht zal Bongo vragen om de adresgegevens door te geven. Indien de winnaar deze gegevens niet doorstuurt binnen de 7 werkdagen wordt een andere winnaar aangeduid.

4.2. De prijs bestaat uit een Bongo Wellness voor twee Deluxe voor een waarde van 124,90 euro. In totaal vallen er 3 Bongo’s te winnen.

4.3. De wedstrijdorganisator kan op elk ogenblik om productionele of inhoudelijke redenen, of omwille van veiligheidsoverwegingen of andere redenen van overmacht, een wedstrijdproduct annuleren of wijzigen.

4.4. De prijzen zijn onder geen beding in speciën uitkeerbaar noch omruilbaar voor een andere prijs en geven geen recht op een waardebon of korting. De prijzen zijn niet overdraagbaar aan derden.

4.5. De geldigheidsperiode van de gewonnen Bongo is twee jaar na de datum van verzending van de prijs.

5. Aansprakelijkheid

5.1. Door deel te nemen aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer zich akkoord met de volledige inhoud van huidig reglement en de wijze van kennisgeving. Uitslagen en beslissingen van de organisatoren kunnen niet worden aangevochten, om welke reden ook.

5.2. Klachten omtrent de wijze waarop deze wedstrijd plaatsvindt, kunnen schriftelijk bezorgd worden aan Smartbox Group Belgium NV/SA, Kronenburgstraat 27 – 2000 Anvers, t.a.v. het Marketing Departement, met duidelijke vermelding van de titel van de desbetreffende wedstrijd.

5.3. De organisator kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, kosten en rechtstreekse of onrechtstreekse schade, van welke aard ook, die een gevolg zouden zijn van de deelname aan de wedstrijd en de toekenning van de prijzen.

5.4. Bongo is niet verantwoordelijk voor wijzigingen aan of annulatie van deze wedstrijd ten gevolge van overmacht, fraude, onwettigheid van de actie of diefstal.

5.5. Bongo is niet verantwoordelijk voor het niet kunnen bezorgen van een prijs wanneer de deelnemer onvoldoende, onvolledige of foute contactgegevens opgaf bij zijn deelname.

5.6. Bongo is niet verantwoordelijk in het geval de wedstrijd uitgesteld, ingekort of geannuleerd moet worden of wanneer de wedstrijdregels- of formule aangepast moeten worden.

6. Persoonlijke gegevens

De persoonlijke gegevens van de deelnemers worden niet voor commerciële doeleinden opgeslagen voor toekomstig gebruik, tenzij de deelnemers al in het Bongoklantenbestand staan. De persoonlijke gegevens van de winnaars moeten gedeeld worden omwille van de logistieke behandeling van de wedstrijd. Elke ander gebruik van deze persoonlijke gegevens staan beschreven in het privacybeleid.

DE GROOTSTE KEUZE IN BELGIË Meer dan 20.000 belevenissen in Europa en in België2
MAKKELIJK OM VAN TE GENIETEN Met de exclusieve Bongo diensten
KWALITEITSVOLLE BELEVENISSEN 100% voortdurende selectie en evaluatie

BLIJF UP-TO-DATE

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over onze acties en nieuwtjes.

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend verzameld door Smartbox Group België om nieuwsbrieven en aanbiedingen van Bongo te versturen. Je kunt je op elk moment uitschrijven door op de 'Uitschrijven nieuwsbrief'-link te klikken, te vinden onderaan elke e-mail.

Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.