Je winkelmandje is leeg

Speciale Kerst Verrassing

KERSTCADEAUS


2 Jaar GeldigGratis OmruilenGratis Verzending v.a. €35

Bongo kerstcadeau: het ideale kerst geschenk

Kerst is hét moment om samen te zijn en van elkaars gezelschap te genieten.
Met een Bongo geeft je dan ook het ideale kerstcadeau: een uniek moment om samen van te genieten. Het is leuk maar soms ook lastig om voor vrienden en familie kerstcadeautjes uit te zoeken, te kopen en feestelijk in te pakken. Je moet je best doen om in te schatten waar ze je blij mee zal maken. Maar uiteindelijk is het altijd een feest om kerstcadeaus te geven en te krijgen.

Kerst verrassing voor hem of haar?

Op zoek naar een kerstcadeau voor hem of een kerstcadeau voor haar. Vrijwel alle Bongo's zijn een leuk cadeau voor zowel man als vrouw. Maar natuurlijk zijn er ook Bongo's die bijzonder in de smaak valen bij vrouwen zoals een high tea of beauty behandeling waar je mannen dan weer eerder blij maakt met een circuit race of borrel.

Persoonlijk Kerstcadeau

Met een Bongo geef je een kerst geschenk dat geheel past bij het kerstgevoel: samen genieten van een bijzonder moment. Kies een thema dat bij de persoon past en verras met een heerlijk etentje, weekendje weg, dagje sauna en vele andere actviteiten voor twee personen. Je kunt jouw Bongo in een speciaal kersthoesje laten steken en er een kaartje met jouw persoonlijke tekst aan toevoegen. Zo wordt jouw Bongo een échte kerst verrassing.

Altijd een goed kerstcadeau

 Een Bongo cadeaubon geeft keuze uit tal van activiteiten/locaties voor een dagje uit of weekendje weg op een datum naar keuze. De ontvanger kan met één Bongo kiezen uit tientallen activiteiten/locaties en kiest zelf de datum waarop hij/zij de Bongo wil gebruiken. Omdat een Bongo 2 jaar geldig is valt er altijd wel een gaatje in de agenda te vinden. En valt het kerstcadeau nu toch niet helemaal in de smaak? Dan kan een Bongo gratis geruild worden.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Close
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Close

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.