<br/>Actie en avontuur


Actie en avontuur

Actie en avontuur

Bekijk alle belevenissen


Durf te verrassen: alle cadeaubonnen bevatten een variatie aan activiteiten te land, te water of in de lucht. De ontvanger kan zelf kiezen welke activiteit hij of zij aandurft. Een actieve namiddag of zelfs een volledig sportief weekend? Hij of zij maakt de keuze!

Karting, circuitrace en mountainbiken: avontuur te land

Op zoek naar een avontuur te land? Een dagje karting, racen in een Ferrari of Lamborghini, mountainbiken in de Ardennen of iets rustigers, zoals een fietstocht of lange wandeling met de hond? Iedere cadeaubon in de categorie actie bevat een variatie aan avontuurlijke activiteiten te land om uit te kiezen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze cadeaubonnen voor een circuitrace. Zoek je een sportief vaderdag cadeau? In ons gamma vind je het perfecte cadeau voor de sportieve vader.

Helikoptervlucht, skydiving en ballonvaart: avontuur in de lucht

Op zoek naar een uniek avontuur op grote hoogte? In onze Bongo-bonnen vind je arrangementen voor een helikoptervlucht, ballonvaart en skydiven. Wij hebben verschillende cadeau-ideeën voor een ultieme ervaring voor twee personen. Zoek je nog een valentijnscadeau voor hem? Dan is een ballonvaart zeker een romantisch cadeau.

Kajakken, duiken en raften: avontuur te water

Op zoek naar een sportieve activiteit te water? Ook kajakken, surfen, duiken en raften zijn te vinden in onze avontuurlijke bonnen. Zo komt ook de waterliefhebber aan zijn of haar trekken. In ons assortiment vind je zeker een geschenkbon voor wie van zwemmen en andere wateractiviteiten houdt. De feestdagen zijn weer in aantocht en daarbij horen natuurlijk cadeaus. Zoek je bijvoorbeeld nog een cadeau voor je vriend of neef? Doe inspiratie op met onze kerstcadeaus voor hem.