Valentijnscadeaus voor hem

Valentijnscadeaus voor hem Valentijnscadeaus voor hem

Bekijk alle cadeaus


Samen tijd doorbrengen met je man of vriend staat centraal tijdens Valentijn. Geef hem daarom een cadeau dat boordevol belevenissen zit. Bongo helpt je graag met cadeau-ideeën voor Valentijn die niet snel vergeten zullen worden. Heb je al een bepaald thema in gedachten of kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen? Snuister door ons aanbod aan valentijnscadeaus voor hem!

Op zoek naar een valentijnscadeau voor mannen?

Wil je jouw man of vriend laten weten hoeveel je hem apprecieert met een origineel valentijnscadeau? Dan zit je bij Bongo goed. Met een cadeaubon van Bongo geef je die speciale man in je leven heel wat plezier cadeau: samen dingen ondernemen, tijd voor elkaar, voorpret en nieuwe herinneringen. Onze avontuurlijke belevenissen zijn perfect voor de stoere en sportieve man. Denk bijvoorbeeld aan skydiven, een helikoptervlucht of een rit in een Ferrari.

Heeft je lief nood aan ontspanning? Dan maak je hem zeker blij met een wellnessweekend, een massage of dagje sauna. Of kies voor een romantisch diner, want zoals je weet, gaat de liefde van de man door de maag. Doe inspiratie op met onze valentijnscadeautips voor hem en kies een belevenis dat het beste bij hem past.

Ontdek onze tips voor een valentijnscadeau voor hem

Het wordt elk jaar moeilijker om een origineel valentijnscadeau voor hem te vinden. Vermijd de clichés zoals een kaartje, een geurtje of een doos pralines en pak het dit jaar eens anders aan! Verras die speciale man in je leven op Valentijnsdag met een belevenis. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos met Bongo. Waar hij ook van houdt, er is zeker een cadeaubon die hem zal aanspreken.

Of jullie nu al jaren samen zijn of elkaar net kennen, een dagje uit is altijd leuk om te geven en te krijgen. Een uitstapje is de perfecte gelegenheid om weer eens écht tijd te maken voor elkaar of elkaar nog beter te leren kennen. Tussen onze cadeau-ideeën voor mannen vind je vast een belevenis waarmee je zijn Valentijnsdag onvergetelijk maakt.

Vind een origineel Valentijnskado voor hem

Laat Valentijnsdag 2021 niet zomaar voorbijgaan en doe inspiratie op voor een onvergetelijk cadeau voor hem. Wat je hem ook geeft, samen tijd doorbrengen is het beste valentijnscadeau! Ontdek al onze cadeaus voor hem en geef pure liefde in een doosje! Ook op zoek naar cadeau-ideeën voor een vrouw? Bekijk dan zeker onze valentijnscadeaus voor haar.

Bongo: het perfecte valentijnscadeau voor hem

Een origineel cadeau geven voor Valentijnsdag is een kunst, maar met onze cadeautips is het vinden van het perfecte valentijnscadeau voor hem een fluitje van een cent. Je wilt natuurlijk iets verrassends geven, waar je lief echt blij van wordt. Wij hebben een selectie belevenissen in verschillende prijsklassen samengesteld waar je uit kan kiezen. Het enige wat jij hoeft te doen is een cadeau kiezen die bij hem en in jouw budget past.

Onze leukste valentijnscadeaus voor hem

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters

Taal aanpassen

Nederlands Français