Een droom van veel autoliefhebbers: rijden met een Ferrari op een circuit of op de openbare weg. Dit is je kans om die droom mogelijk te maken. Op deze pagina vind je verschillende mogelijkheden om te rijden in deze Italiaanse bolide. Ontdek tijdens een rit alle capaciteiten van een Ferrari. De acceleratie, stabiele wegligging, ronkende motor en het design van de auto zorgen voor een rit om nooit te vergeten.
Meer bekijken

Ferrari rijden in België

Altijd al gedroomd van een ritje in een Ferrari? Met een Bongo krijg je de kans om te rijden met een Ferrari op het circuit. Stap achter het stuur van een Ferrari 488 en ervaar het vermogen van dit racemonster van Ferrari op het circuit van Mettet of Zolder. Na een korte instructie is het aan jou om plaats te nemen in de sportwagen als piloot en het circuit op te gaan. Tijdens de rit worden alle capaciteiten van de Ferrari flink uitgetest. Ervaar de snelheid, grip en kracht van dit icoon van de Italiaanse racewagenfabrikant.

Geef een dagje in een Ferrari rijden cadeau

Waan je voor een dagje de eigenaar van een Ferrari. Met een Bongo cadeaubon voor Ferrari rijden kun je op tal van locaties in België terecht voor een onvergetelijke rit. Tijdens een rit van 20 tot 40 minuten beleef je hoe het is om in deze Italiaanse bolide te rijden op de openbare weg. Met de Ferrari 360 Modena tik je in minder dan 5 seconden de 100 km/u aan. Daar gaat het hart van de snelheidsduivel sneller van kloppen. Dus instappen, gordels vast en vol gas.

Cadeaubon voor Ferrari rijden: het perfecte cadeau voor de autoliefhebber

De sensatie van het rijden in een Ferrari is niet alleen meer voor de rijken der aarde weggelegd. Met een Bongo geef jezelf of een ander een geweldige rit in een Ferrari cadeau. Kies een locatie die bij jou in de buurt ligt en vanaf daar ga je de openbare weg op onder begeleiding. Het geluid van de motor en het design is een waar genot voor de liefhebber. Ervaar tijdens de rit waartoe de Ferrari in staat is. De feestdagen zijn weer in aantocht en daarbij horen natuurlijk cadeaus. Zoek je nog een kerstcadeau voor papa, je broer of partner? Doe inspiratie op met onze kerstcadeaus.

Meer bekijken

Meer cadeau-ideeën voor autoliefhebbers