Met Bongo krijg je de kans om te racen op het legendarische Spa-Francorchamps circuit.Als gepassioneerde autosportliefhebber bieden wij jou de mogelijkheid om zelf te racen op dit historische circuit. Laat je betoveren door de geschiedenis, de legendarische races en de iconische bochten van Spa-Francorchamps. Met onze exclusieve arrangementen beloven wij een dag vol adrenaline, snelheid en onvergetelijke ervaringen. Ontdek ook... Circuit Zolder, Circuit Mettet.
Meer bekijken

Circuit Spa-Francorchamps: Een historisch racemonument


Spa-Francorchamps is niet zomaar een circuit; het is een monument in de wereld van de autosport. De geschiedenis van dit legendarische circuit ademt autosportgeschiedenis.

Van de eerste races in de vroege 20e eeuw tot aan de moderne Formule 1-evenementen, elke centimeter van dit circuit vertelt een verhaal. Het glooiende landschap, de karakteristieke bochten zoals Eau Rouge en de magische sfeer maken het tot een van de meest geliefde circuits ter wereld.

Formule 1-beleving op Spa-Francorchamps

Stap in de wereld van de Formule 1 en ervaar hetzelfde circuit als de grote kampioenen. Onze speciale arrangementen bieden jou de kans om de sensatie van het rijden op Spa-Francorchamps te beleven. Het geluid van de motoren, de snelheid op het rechte stuk en de uitdagende bochten wachten op jou. Voel de adrenaline, net als de racende grootheden die hier geschiedenis hebben geschreven.

Geef een onvergetelijke rij-ervaring cadeau

Wil je een uniek cadeau geven dat blijvende herinneringen creëert? Denk aan een rij-ervaring op Spa-Francorchamps! Met onze cadeauarrangementen geef je niet alleen een dag vol adrenaline, maar ook de mogelijkheid om het circuit te bedwingen. Laat je vrienden of familie deel uitmaken van de autosportgeschiedenis en bezorg hen een ervaring die nog lang in hun geheugen gegrift zal staan. Voor degenen die zelf achter het stuur willen kruipen, bieden wij arrangementen aan waarbij je begeleid wordt door ervaren instructeurs. Leer de kunst van het racen op Spa-Francorchamps en ervaar de opwinding van elke bocht. De instructeurs delen hun passie en kennis, zodat jij het maximale uit jouw circuitervaring haalt. Onze arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld om de perfecte mix van opwinding, avontuur en historie te bieden. Bekijk onze uitgebreide selectie en bereid je voor op een dag vol snelheid, adrenaline en historie op het legendarische Spa-Francorchamps Circuit!

Meer bekijken