Cadeaubon voor een weekendje weg

Cadeaubon voor een weekendje weg

Cadeaubon voor een weekendje weg

Bekijk onze overnachtingen


Zin in een romantisch weekendje weg om je partner mee te verrassen? Wil je jouw ouders een citytrip cadeau doen? Of wil je een vriend of vriendin een hotelovernachting geven als verjaardagsgeschenk? Voor welke gelegenheid ook, een Bongo is een origineel cadeau. Wij hebben cadeaubonnen voor overnachtingen in verschillende landen en steden. Bovendien kiest de ontvanger zelf wanneer ze gebruik willen maken van de cadeaubon.

Een overnachting als cadeau

Ons aanbod bestaat uit cadeaubonnen voor 1, 2 of 3 overnachtingen voor twee personen of meer. Gewoon een fijn nachtje weg op hotel, logeren en dineren met een gastronomisch weekend, een weekendje aan zee, ontspannen in een wellnesshotel of met de hele familie op stap: met Bongo kan het allemaal. De ontvanger kan bijvoorbeeld een land verkennen waar hij of zij nog nooit geweest is: denk bijvoorbeeld aan Oostenrijk, Tsjechië, Portugal, Slovakije of Zweden. Ook in eigen land zijn er uiteraard heel wat mogelijkheden!

Geef een weekendje weg

Geef een geliefde een uniek cadeau en kies een geschenkbon van Bongo voor een weekendje weg. Er is heel wat keuze: van luxehotels en hotels met wellnessfaciliteiten tot pittoreske en romantische bed & breakfasts. Inspiratie nodig? Bekijk dan zeker onze cadeautips. De feestdagen zijn weer in aantocht en daarbij horen natuurlijk cadeaus. Zoek je nog een kerstcadeau voor mama of je partner? Doe inspiratie op met onze kerstcadeaus.

Ga er even tussenuit met een weekendje weg

Onze beste dealsOntdek onze andere thema's


Taal aanpassen

Nederlands Français