Ken je iemand die wel kan genieten van een culinaire ervaring? Geef hun met Bongo dan een gastronomisch weekendje weg. Een Gatronomisch weekend is voor een echte levensgenieter. Echt geluk, dat is namelijk lekker eten en nieuwe regio's ontdekken. Omdat een mooie herinnering van een leuke belevenis waardevoller is dan eender welk ander cadeau, kun je dankzij Bongo verrassen met een origineel geschenk dat hij of zij niet snel zal vergeten. Ontdek ook...Dineren in een Michelin restaurant, Gastronomisch restaurant, Degustaties.
Meer bekijken

Een cadeau met smaak

Onze cadeaubonnen voor een gastronomisch weekend bevatten een heerlijk diner en een stijlvolle hotelovernachting.

De ontvanger kiest zelf of hij een restaurant en hotel in de buurt wil uitproberen of als hij of zij liever nieuwe regio's opzoekt. Een aanrader is bijvoorbeeld een culinair weekend in Parijs, Londen of Amsterdam: het ideale romantische cadeau voor een koppel. Niet voor niets wordt er altijd gezegd dat liefde door de maag gaat. Daarom is een gastronomische belevenis het perfecte valentijnscadeau voor hem. Maar natuurlijk is een romantisch etentje als valentijnscadeau voor haar een schot in de roos.

Een weekendje weg en een gastronomisch diner

Een Bongo bevat alle ingrediënten voor een onvergetelijke belevenis. Of je nu een cadeau zoekt voor jouw partner, vriend(in), ouders, broer, zus of iemand anders die je nauw aan het hart ligt, je vindt bij ons zeker een thema dat hem of haar aanspreekt. Ontdek onze cadeau-ideeën en doe inspiratie op.

Meer bekijken

Ontdek onze andere overnachtingen