Originele cadeaus voor Valentijnsdag

Originele cadeaus voor Valentijnsdag

Origineel Valentijnscadeau: Met liefde gegeven


Vier de liefde! Valentijnsdag is een dag die draait om liefde. Wat je status ook is, het is dé dag om iets leuks te doen met de persoon die je graag ziet. Met Bongo geef je een onvergetelijke belevenis om met twee te delen. Zo breng je samen quality time door in een fijne omgeving. Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een origineel valentijnscadeau? Snuister dan zeker eens door ons assortiment om onze cadeautips te ontdekken. Je vindt zeker een leuk cadeau voor Valentijnsdag om nooit te vergeten.

Valentijnskado voor haar


Love is in the air en dat moet gevierd worden! Geef dit keer eens geen bosje bloemen of chocola, maar trakteer je vrouw of vriendin op een uniek cadeau voor valentijn. Is zij wel te vinden voor een gezellig etentje, een weekendje weg in binnen- of buitenland of een sportieve activiteit. Dan vind je bij Bongo vast een leuk valentijnscadeau voor haar. Het gamma is enorm uitgebreid, met onder andere cadeaubonnen voor romantische weekendjes, wellnessarrangementen, citytrips en actieve belevenissen. Verras haar op 14 februari met een van onze cadeaubonnen.

Cadeau-ideeën voor vrouwen

Valentijn: leuke cadeau-ideeën voor hem


Het is bijna Valentijnsdag, de dag om de man in je leven te verrassen. Trakteer je hem op een gastronomisch weekend met alles erop of eraan? Geef je een avontuur voor twee? Of een avond naar de cinema met een hapje en een drankje? Het zit allemaal in het aanbod van Bongo. Maak zijn Valentijnsdag extra speciaal en verras hem met een leuk cadeau! Ontdek al onze valentijnscadeaus voor mannen.

Cadeau-ideeën voor mannen

EXPRESS-LEVERING

De levering wordt verzorgd door Bpost. Ontvang je cadeaus op tijd voor Valentijnsdag. Bestel voor:

woensdag 12 februari 2020 om 14.00 uur.

VIND HET PERFECT CADEAU!

Doorzoek ons assortiment en vind het perfecte valentijnscadeau binnen het door jou gekozen budget!Taal aanpassen

Nederlands Français