Je winkelmandje is leeg

VALENTIJNSCADEAU VOOR HAAR


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

Een origineel Valentijnscadeau voor haar

Het is soms niet eenvoudig: bloemen zijn cliché, chocolade is snel op en waarschijnlijk heb je al zo vaak parfum gegeven. Waarom niet verrassen met een belevenis dit jaar? Het is het perfecte cadeau voor verschillende redenen: het is de ultieme kans om samen tijd door te brengen, ze kan zelf kiezen welke activiteit ze verkiest én ze zal er prachtige herinneringen aan overhouden. Een cadeaubon van Bongo is dus de ideale keuze voor Valentijn!

Vind een cadeau voor Valentijnsdag

Laat je inspireren door onze Valentijn-ideetjes. Een romantisch weekend, heerlijk diner of dagje wellness zullen bijvoorbeeld vast en zeker in de smaak vallen bij je vrouw of vriendin. Er zijn ook specialere cadeaus, zoals een ballonvaart, indoor skydiven, een gastronomisch weekend of een fotoshoot. Er is wel wat voor iedereen! Ontdek dus zeker al onze cadeaus voor haar.

Verras je vrouw of vriendin voor Valentijn

Valentijnsdag 2018 wordt met Bongo een schot in de roos. Met onze cadeaubonnen beleeft ze een leuke tijd. Jij kiest de geschenkbon, zij kiest de activiteit en de locatie: zo geef je haar iets waar ze zelf zeker blij mee is. Ook op zoek naar een Valentijnscadeau voor hem? Ook voor mannen hebben we leuke cadeau-ideeën.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.