Valentijnscadeau voor haar

Valentijnscadeau voor haar Valentijnscadeau voor haar

Bekijk alle cadeaus


Het is soms niet eenvoudig: bloemen zijn cliché, chocolade is snel op en waarschijnlijk heb je al zo vaak parfum gegeven. Waarom niet verrassen met een belevenis dit jaar? Het is het perfecte cadeau voor verschillende redenen: het is de ultieme kans om samen tijd door te brengen, ze kan zelf kiezen wanneer ze de activiteit wil doen én ze zal er prachtige herinneringen aan overhouden. Een cadeaubon van Bongo is dus de ideale keuze voor Valentijn. Ontdek onze tips voor een origineel Valentijnscadeau voor haar.

Een valentijnscadeau voor vrouwen

Het is bijna Valentijnsdag en dan wil je natuurlijk je lief laten zien hoeveel je haar apprecieert. Vergeet daarom een boeket bloemen of een doosje pralines en laat je inspireren door onze Valentijn-ideetjes. Een romantisch weekend, heerlijk diner of dagje wellness zullen bijvoorbeeld vast en zeker in de smaak vallen bij je vrouw of vriendin. Er zijn ook specialere cadeaus, zoals een ballonvaart, indoor skydiven, een gastronomisch weekend of een fotoshoot. Er is wel wat voor iedereen! Ontdek dus zeker onze beste valentijnscadeaus voor haar.

Op zoek naar een cadeau voor haar voor Valentijn?

Valentijnsdag wordt met Bongo een schot in de roos. Met een Bongo geef je haar een leuke tijd en mooie herinneringen cadeau. Ons gamma aan cadeaubonnen omvat onder meer weekendjes weg, romantische diners, ballonvaarten, massages en nog veel meer. Wat je ook voor ogen hebt, er is zeker een belevenis te vinden die helemaal bij je vrouw of vriendin past.

Een origineel Valentijn cadeau voor haar: een belevenis

Geef je ieder jaar voor Valentijn bloemen of een doosje pralines cadeau? Maar wil je dit jaar die speciale vrouw in je leven verrassen met een origineel cadeau? Verras haar met een Bongo. Samen iets ondernemen is een leuk cadeau om te geven en te krijgen.

Verras je vriendin op Valentijnsdag met een overnachting in een wellnesshotel?. Een weekend lang genieten jullie samen van bubbelbaden, sauna’s, massages en gelaatsbehandelingen om vervolgens als herboren huiswaarts te keren. Of zijn jullie allebei avontuurlijk ingesteld? Dan is een ballonvaart een bijzonder en romantisch valentijnscadeau voor haar. Geniet samen van het mooie uitzicht over een regio naar keuze.

Een valentijn cadeau voor haar: ontdek onze ideetjes

Of je nou iets hebt met Valentijnsdag of niet, het is altijd een goed excuus om iets leuks te doen met je geliefde. Het maakt niet uit of jullie al lang samen zijn of elkaar net kennen, een uitstapje of weekendje weg is altijd een leuk cadeau. Met honderden belevenissen in verschillende thema’s vind je zeker een speciaal valentijnscadeau voor haar waar zij nog lang aan terug zal denken. Ben je te laat met het kopen van een cadeau voor Valentijnsdag? Geen paniek, want onze belevenissen zijn ook digitaal verkrijgbaar. Met een e-Bongo ben je altijd op tijd, want deze ontvang je direct in je mailbox.

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filtersTaal aanpassen

Nederlands Français