VALENTIJNSCADEAU VOOR HAAR

VALENTIJNSCADEAU VOOR HAAR

Een origineel Valentijnscadeau voor haar

Het is soms niet eenvoudig: bloemen zijn cliché, chocolade is snel op en waarschijnlijk heb je al zo vaak parfum gegeven. Waarom niet verrassen met een belevenis dit jaar? Het is het perfecte cadeau voor verschillende redenen: het is de ultieme kans om samen tijd door te brengen, ze kan zelf kiezen welke activiteit ze verkiest én ze zal er prachtige herinneringen aan overhouden. Een cadeaubon van Bongo is dus de ideale keuze voor Valentijn!

Vind een leuk cadeau voor Valentijnsdag

Laat je inspireren door onze Valentijn-ideetjes. Een romantisch weekend, heerlijk diner of dagje wellness zullen bijvoorbeeld vast en zeker in de smaak vallen bij je vrouw of vriendin. Er zijn ook specialere cadeaus, zoals een ballonvaart, indoor skydiven, een gastronomisch weekend of een fotoshoot. Er is wel wat voor iedereen! Ontdek dus zeker onze beste Valentijnscadeaus voor haar.

Verras je vrouw of vriendin voor Valentijn

Valentijnsdag 2020 wordt met Bongo een schot in de roos. Met onze cadeaubonnen beleeft ze een leuke tijd. Jij kiest de geschenkbon, zij kiest de activiteit en de locatie: zo geef je haar iets waar ze zelf zeker blij mee is. Ook op zoek naar een Valentijnscadeau voor hem? Ook voor mannen hebben we leuke cadeau-ideeën.

EXPRESS-LEVERING

De levering wordt verzorgd door Bpost. Ontvang je cadeaus op tijd voor Valentijnsdag. Bestel voor:

woensdag 12 februari 2020 om 14.00 uur.

VIND HET PERFECT CADEAU!

Doorzoek ons assortiment en vind het perfecte valentijnscadeau binnen het door jou gekozen budget!Taal aanpassen

Nederlands Français