Ben je op zoek naar een verwenmoment waarmee je even helemaal los kunt breken van het dagelijks leven? Een spa dagje dat aan jouw behoeften voldoet en waar je volledig van ontspant? Bongo heeft speciaal voor jou een selectie samengesteld van de beste spa cadeaubonnen: wellnessbehandelingen, overnachtingen in een wellnesshotel met ontbijt, wellness en spa met gastronomisch diner tot driedaagse wellnessvakanties voor één of twee personen - kies de ervaring die je het leukst vindt en laat je verwennen! Ook ontdekken... Thermen, Sauna, Wellnessweekend.
Meer bekijken


Verwen je dierbaren met pure wellness!

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor de verjaardag van je partner of voor je ouders met kerst? Bongo heeft een mooie selectie ontspannende wellness- en spa-ervaringen voor elke smaak en gelegenheid!

Kies tussen overnachtingen in wellnesshotels van één tot drie dagen of individuele ervaringen op maat naar jouw wensen: van manicures en pedicures tot gezichtsmassages, volledige lichaamsmassages met essentiële oliën en nog veel meer. Hier vind je gegarandeerd het juiste cadeau voor je dierbaren. Een wellness- en spa-geschenkdoos is ook een geweldig cadeau-idee voor Vaderdag of Moederdag. Ben je nog op zoek naar een last minute cadeau? Dan is ook de e-box geschikt, die je eenvoudig kunt uitprinten of direct per e-mail cadeau kunt doen. Geef jouw dierbaren ontspannende momenten!

Meer bekijken