Stap in de opwindende wereld van racen op het Circuit Jules Tacheny, ook bekend als Circuit de Mettet. Ontketen je innerlijke coureur en ervaar de spanning van het racen op een echt circuit. Met onze Bongo-racecadeaus kun je kiezen uit een breed scala aan circuits en voertuigen, van snelle sportwagens tot krachtige formulewagens. Voel de kracht van de motor, de precisie van de bochten en de kick van het accelereren op de rechte stukken. Of je nu een doorgewinterde autoliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, Bongo heeft het perfecte race-avontuur voor jou. Ontdek ook... Circuit Zolder, Circuit Spa-Francorchamps.
Meer bekijken

Ontketen je innerlijke coureur op Circuit Mettet


Circuit Jules Tacheny, ook bekend als Circuit de Mettet, is een gerenommeerd racecircuit gelegen in Mettet, België. Vernoemd naar de Belgische motorcoureur Jules Tacheny, biedt dit circuit een uitdagende en boeiende omgeving voor allerlei motorsportevenementen. Met een strategische ligging in de regio Wallonië, op korte afstand van steden zoals Charleroi en Namen, is Circuit Mettet uitstekend bereikbaar via nabijgelegen snelwegen en goede verbindingen naar omliggende gebieden. Met een circuitlay-out van ongeveer 2,3 kilometer staat Circuit Mettet bekend om zijn bochtige en uitdagende configuratie. De variatie in bochten en rechte stukken biedt een ideale mix voor verschillende soorten races en evenementen.

Met Bongo kun je de opwinding van Circuit Mettet zelf ervaren. Kies uit verschillende race-ervaringen, variërend van snelle sportwagens tot motorfietsen. Professionele instructeurs begeleiden je om het meeste uit je race-ervaring te halen, terwijl de sfeer van het circuit de hele dag onvergetelijk maakt. Ontdek de snelheid, uitdaging en opwinding van Circuit Mettet met Bongo. Boek nu en geef jezelf of een geliefde de kans om de adrenaline van het racen te ervaren op dit prachtige Belgische circuit.

Geef een dagje circuit racen cadeau

Waarom kiezen voor Bongo? Geniet van een diverse keuze met een breed scala aan circuits en voertuigen voor de ultieme race-ervaring. Ervaar flexibiliteit, waarbij je zelf het perfecte moment kunt kiezen om te racen. Profiteer van professionele begeleiding en beleef het racen onder toezicht van ervaren instructeurs voor een veilige en plezierige ervaring. En onze cadeaubonnen worden stijlvol verpakt, waardoor ze een indrukwekkend geschenk zijn voor elke autoliefhebber. Ontdek de opwinding van het racen op het circuit met Bongo en geef jezelf of een geliefde een onvergetelijke ervaring. Versnel naar avontuur en boek nu jouw racecadeau!

Meer bekijken