Altijd al eens in een Lamborghini willen rijden? Maak je droom werkelijkheid met een belevenis van Bongo. Scheur over een racecircuit in een Lamborghini Huracán of haal ongekende snelheden met een Lamborghini Gallardo. Op deze pagina vind je verschillende mogelijkheden om deze pijlsnelle sportwagen te ervaren.
Meer bekijken

Met een Lamborghini rijden op een circuit

Snelheidsduivels opgelet. Adrenaline en sensatie dat is wat je voelt wanneer je in een Lamborghini over een circuit rijdt. Scheur als een echte racepiloot over het asfalt van de beste Belgische circuits, zoals Mettet. Na een korte instructie en verkenningsronde is het tijd om je rijvaardigheid op de proef te stellen. Stap in een Lamborghini Huracán en haal ongekende snelheden op een racecircuit in binnen– of buitenland. Alles aan deze ervaring zal de autoliefhebber bijblijven.

Een dagje met een Lamborghini rijden op de openbare weg

Rijden in een Lamborghini is de droom van velen. Met een rijervaring van Bongo krijg je de kans om achter het stuur te kruipen van deze supersnelle Italiaanse bolide. Op verschillende locaties in België kun je 20 minuten lang rijden met een Lamborghini Gallardo op de openbare weg. Tijdens de rit beleef je de snelheid, brullende motor en luxe van deze supercar. Het strakke design van de auto staat garant voor veel rijplezier en nieuwsgierige blikken van voorbijgangers. Ben jij er klaar voor?

Op zoek naar een cadeaubon voor rijden in een Lamborghini?

Bij Bongo vind je het perfecte cadeau voor de auto- en raceliefhebber: rijden in een sportwagen. Voor even ervaar je hoe het is om te rijden in een Lamborghini of Ferrari. Of waan je voor één dag een racepiloot door te racen in een Lamborghini op een circuit in België, Nederland of Frankrijk. Je krijgt alles uitgelegd over de auto om vervolgens zelf met piepende banden door de bochten te scheuren. Voel de adrenaline door je lijf gieren terwijl je binnen 4 seconden de 100 km/u aantikt. De acceleratie, brullende motor en het design zorgen voor een rit om nooit te vergeten.

Meer bekijken

Meer cadeau-ideeën voor autoliefhebbers