Cadeau voor juf of meester

Cadeau voor juf of meester Cadeau voor juf of meester

Bekijk alle cadeaus


Het hele schooljaar heeft de juf of meester hard gewerkt om interessante lessen te geven en de leerlingen zo goed mogelijk te helpen. Daarom verdient hij of zij een cadeautje, zodat je kan tonen dat je die inspanning waardeert. Verras met een originele belevenis. Bongo heeft het ideale cadeau voor iedere juf en meester. Meer bekijken

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters


Bedankt juf: geef een Bongo als cadeautje

Ben je op zoek naar een leuk bedankje voor de juf in de vorm van een leuke attentie voor het afgelopen jaar?

Een blijk van waardering, maar ook een leuke herinnering voor de juf. Op deze pagina vind je verschillende suggesties in verschillende prijsklassen.

Houdt de juf van ontspannen? Of is ze eerder te vinden voor een dagje uit met familie of vrienden? Wat ze ook verkiest, geef juf een onvergetelijke dag of weekend. Ze kan er bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie van genieten: zo is ze klaar voor een nieuw schooljaar! Of je nu op zoek bent naar een kerstcadeau, bedankje of afscheidscadeau voor de juf. Bij Bongo vind je cadeaus voor alle gelegenheden. Ontdek alle cadeaus voor haar.

Geef een belevenis als afscheidscadeau voor juf

Het schooljaar is bijna voorbij. Wil je de juf of meester bedanken? Of misschien gaat de juf wel met pensioen en ben je op zoek naar een afscheidscadeau? Dan ben je bij Bongo aan het juiste adres. Laat je inspireren door onze selectie van cadeaus die je aan de juf of meester kunt geven.

Verras de juf of meester met een leuke vrijetijdsactiviteit. Laat de juf bijvoorbeeld een middag genieten van thee met diverse zoete en hartige lekkernijen. Of geef de meester een bierpakket cadeau zodat hij tijdens de vakantie kan ontspannen met een ambachtelijk gebrouwen biertje.

Cadeau voor juffendag

Het is niet altijd even makkelijk om het juiste cadeau te vinden voor juffendag. Vaak geven we een doosje pralines, maar wat dacht je van een leuke belevenis? Van een heerlijk etentje tot een namiddag in de natuur: de manieren om meester of juf te bedanken zijn zo goed als eindeloos. Hij of zij zal tijdens de vakantie ongetwijfeld een goed moment vinden voor een belevenis. Ontdek al onze cadeaus voor juffendag of meesterdag.

Meer bekijken

Taal aanpassen

Nederlands Français