Kerstcadeau voor papa

Je rots in de branding, je schouder om op te steunen, je helpende hand. Hoe je jouw vader ook beschrijft, één ding is onmiskenbaar: hij staat altijd voor je klaar. Om hem te bedanken voor alle leuke momenten die jullie samen beleefd hebben, kun je jouw papa deze kerst verrassen met een onvergetelijk kerstcadeau. Geef hem een fantastische uitstap, diner of wellness-arrangement en bied hem de kans om prachtige herinneringen te creëren die hij nog jaren zal koesteren. Ontdek ons aanbod aan kerstcadeaus voor papa.

Op zoek naar een leuk kerstcadeau voor papa?

Avonturier, sportief of fijnproever: welk type vader is hij? Vergeet deze kerst de gebruikelijke cadeaus zoals een boek, een geurtje, hightech gadgets, sokken en andere cadeaus die uiteindelijk ergens op een plank zullen belanden en verras je papa met een leuk kerstcadeau dat hij niet snel zal vergeten! Wat dacht je van een weekendje weg in een Europese stad? Laat hem Londen, Parijs of een Belgische stad ontdekken. Een diner bereidt door een sterrenchef is een leuk kerstcadeau voor de vader die een echte fijnproever is.

Houdt jouw papa van spanning en sensatie? Dan zullen onze avontuurlijke belevenissen zoals een ritje op een racecircuit of indoor skydiven zorgen voor de ultieme kick. Is jouw papa altijd druk en kan hij wel wat ontspanning gebruiken? Een bezoek aan de sauna is goed voor lichaam en geest. Laat hem bijkomen tijdens een dagje sauna. Geef je papa een onvergetelijk cadeau voor kerst!

Een belevenis is een origineel kerstcadeau voor je papa

De leukste en gezelligste periode van het jaar is aangebroken: het is bijna Kerstmis. Maar elk jaar is het weer hetzelfde liedje. Je hebt geen idee wat je jouw (schoon)vader deze kerst zal geven. Een kerstcadeau voor mannen vinden blijft lastig. Wij helpen je graag een handje met onze kerstcadeau-ideeën voor elk type vader. Bekijk onze selectie en verras je vader deze kerst met een belevenis.

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor je oom, broer, vriendin, moeder of zus? Neem een kijkje tussen al onze kerstcadeaus en kies een cadeau dat het beste bij hem of haar past. Verras bijvoorbeeld je vriendin met een romantisch weekendje weg of geef je broer die van mooie auto’s en snelheid houdt een rit in een luxe sportwagen cadeau. Deze kerstcadeaus mogen zeker niet ontbreken onder de kerstboom!

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filtersTaal aanpassen

Nederlands Français