Je winkelmandje is leeg

Een onvergetelijk cadeau voor papa

KERSTCADEAU VADER

Een origineel kerstcadeau voor papa

Je rots in de branding, je schouder om op te steunen, je helpende hand. Hoe je jouw vader ook beschrijft, één ding is onmiskenbaar: hij staat altijd voor je klaar. Om hem te bedanken voor alle leuke momenten die jullie samen beleefd hebben, kun je hem deze kerst verrassen met een onvergetelijk kerstcadeau. Geef hem een fantastische uitstap, diner of wellnesservaring en bied hem de kans om prachtige herinneringen te creëren die hij nog jaren zal koesteren.

Jouw cadeau voor kerst voor je vader

Geef je een kerstcadeau waar hij samen met jouw moeder van kan genieten? Of misschien wil jij meegaan op citytrip, naar een restaurant of op avontuur? Wat je ook voor ogen hebt, in ons assortiment vind je zeker het perfecte kerstgeschenk. Zo kun je bijvoorbeeld verrassen met een fijne hotelovernachting in een stad die hij nog nooit bezocht heeft, een etentje in een gastronomisch restaurant, een spannende helikoptervlucht of een sportief namiddagje karting, paintball of zelfs kleiduifschieten.

Een kerstgeschenk voor papa

Waar je vader ook van houdt, met Bongo leg je deze kerst een persoonlijk kerstcadeautje voor hem onder de kerstboom. Hij zal ongetwijfeld genieten van de activiteit die hij zelf kiest uit de talloze mogelijkheden. Voor meer inspiratie kun je gerust een kijkje nemen op onze pagina met cadeautips voor mannen.

+ Toon Meer

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.