Kerstcadeau voor papa

Kerstcadeau voor papa

Kerstcadeau voor papa

Bekijk alle cadeaus

Je rots in de branding, je schouder om op te steunen, je helpende hand. Hoe je jouw vader ook beschrijft, één ding is onmiskenbaar: hij staat altijd voor je klaar. Om hem te bedanken voor alle leuke momenten die jullie samen beleefd hebben, kun je jouw papa deze kerst verrassen met een onvergetelijk kerstcadeau. Geef hem een fantastische uitstap, diner of wellness-arrangement en bied hem de kans om prachtige herinneringen te creëren die hij nog jaren zal koesteren. Ontdek ons aanbod aan kerstcadeaus voor papa.

Op zoek naar een leuk kerstcadeau voor vader?

Avonturier, sportief of fijnproever: welk type vader is hij? Vergeet deze kerst de gebruikelijke cadeaus zoals een boek, een geurtje, hightech gadgets, sokken en andere cadeaus die uiteindelijk ergens op een plank zullen belanden en verras je papa met een leuk kerstcadeau dat hij niet snel zal vergeten! Wat dacht je van een weekendje weg in een Europese stad? Laat hem Londen, Parijs of een Belgische stad ontdekken. Een diner bereidt door een sterrenchef is een leuk kerstcadeau voor de vader die een echte fijnproever is.

Houdt jouw papa van spanning en sensatie? Dan zullen onze avontuurlijke belevenissen zoals een ritje op een racecircuit of indoor skydiven zorgen voor de ultieme kick. Is jouw papa altijd druk en kan hij wel wat ontspanning gebruiken? Een bezoek aan de sauna is goed voor lichaam en geest. Laat hem bijkomen tijdens een dagje sauna. Geef je papa een onvergetelijk cadeau voor kerst!

Een belevenis is een origineel kerstcadeau voor je schoonvader

De leukste en gezelligste periode van het jaar is aangebroken: het is bijna Kerstmis. Maar elk jaar is het weer hetzelfde liedje. Je hebt geen idee wat voor kerstcadeau je jouw schoonvader deze kerst zal geven. Een kerstcadeau voor mannen vinden blijft lastig. Wij helpen je graag een handje met onze kerstcadeau-ideeën voor elk type vader. Bekijk onze selectie en verras je vader deze kerst met een belevenis.

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor je oom, broer, vriendin, moeder of zus? Neem een kijkje tussen al onze kerstcadeaus en kies een cadeau dat het beste bij hem of haar past. Verras bijvoorbeeld je vriendin met een romantisch weekendje weg of geef je broer die van mooie auto’s en snelheid houdt een rit in een luxe sportwagen cadeau. Deze kerstcadeaus mogen zeker niet ontbreken onder de kerstboom!

Vind een leuk kerstcadeau voor opa

Een kerstcadeau voor opa kan natuurlijk niet missen onder de kerstboom. Dit is het moment om je opa of vader die altijd op de kinderen past te laten weten hoeveel hij voor je betekent. Het vinden van het perfecte kerstcadeau voor je opa of vader kan enigszins een uitdaging zijn. Maar bij Bongo helpen we je bij het vinden van een origineel kerstcadeau voor vaders en opa’s. Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s zoals overnachten, wellness, eten en drinken en uitstapjes. Zo zit er vast een leuk kerstcadeau voor hem tussen.

Onze beste kerstcadeaus voor papa

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters

Taal aanpassen

Nederlands Français