Je winkelmandje is leeg

Een prachtig cadeau om samen van te genieten

KERSTCADEAU KOPPEL

Kerstcadeau voor twee

Ben je er nog niet helemaal uit wat je dit jaar aan je ouders gaat geven voor kerst? Of zoek je een origineel kerstcadeau voor vrienden of familie? Je wilt natuurlijk dat je cadeau in de smaak valt. Omdat iedereen graag tijd doorbrengt met zijn of haar partner, kun je dat met Bongo in cadeauvorm geven: een belevenis om samen met je man, vrouw of vriend(in) van te genieten. Geef een cadeau voor kerst om voor altijd te koesteren.

Verras met een belevenis voor kerst

Bongo geeft je cadeau-inspiratie voor een origineel kerstcadeau voor koppels. Op restaurant, op hotel of op avontuur: zolang het maar samen is! Bongo heeft cadeaubonnen in verschillende thema’s, gaande van een hotelovernachting of restaurantbezoek tot een dagje wellness of een sportieve activiteit. Dankzij het grote assortiment in verschillende regio’s geef je het koppel de keuze uit talloze belevenissen.

Een origineel kerstgeschenk voor twee

Laat je kerstcadeau voor twee personen dit jaar onvergetelijk zijn: zelfs jaren later zullen ze nog steeds genieten van de mooie herinneringen die ze met jouw cadeaubon gemaakt hebben. Verras met een geschenkbon in een leuke kerstverpakking of stuur de cadeaubon via e-mail met een e-Bongo.

+ Toon Meer

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.