Je winkelmandje is leeg

Toon je ouders hoeveel je van hen houdt met een originele cadeaubon

KERSTCADEAU OUDERS

Kerstcadeau voor je ouders

Kerst is de gelegenheid bij uitstek om tijd door te brengen met je ouders. Doorheen het jaar heb je het vast druk, misschien zelfs met een eigen gezin. Maar met kerst is het fijn om gezellig tijd door te brengen met je ouders. Het is dan ook het perfecte moment om een mooi kerstgeschenk te geven. Wil je graag inspiratie opdoen voor een origineel kerstcadeau voor je ouders dat ze niet snel zullen vergeten? Ontdek dan zeker onze cadeaubonnen voor diverse belevenissen.

Cadeaubon voor je ouders of schoonouders

De geschenkbonnen van Bongo zijn beschikbaar in uiteenlopende thema's: overnachten, eten en drinken, wellness en avontuur. We hebben eveneens cadeaubonnen met verschillende thema's in één box, zodat je jouw moeder en vader nóg meer keuze kunt geven. Denk je dat ze een gezellig restaurantbezoek met wijn en bij kaarslicht het meest zullen appreciëren? Of zijn ze wel te vinden voor een weekendje weg vol nieuwe bezienswaardigheden en avontuur? Waar ze ook van houden, je vindt zeker een mooi kerstcadeau voor je ouders in ons assortiment. We hebben ook verschillende cadeaubonnen samengesteld speciaal voor vrouwen en voor mannen.

Een fijn kerstgeschenk

Met Bongo geef je een belevenis die nog jaren voor mooie herinneringen zal zorgen. Om ervoor te zorgen dat je ouders zeker gebruik kunnen maken van de cadeaubon, hebben onze geschenkbonnen een geldigheid van maar liefst twee jaar, die gedurende de geldigheidsperiode zelfs gratis verlengd kan worden. Ook omruilen is zeer eenvoudig. Doorblader dus gerust ons aanbod en vind het cadeau voor kerst dat het best bij je ouders past.

+ Toon Meer

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.