Origineel verjaardagscadeau

Origineel verjaardagscadeau

Origineel verjaardagscadeau

Bekijk alle verjaardagscadeaus


Een origineel verjaardagscadeau vinden: het is soms niet altijd even eenvoudig. Een bosje bloemen, een boek of een flesje parfum is altijd leuk, maar wat als je een originele belevenis kunt geven? Dat is mogelijk met Bongo. Je hebt de keuze uit verschillende overnachtingen, gastronomische ervaringen, wellness en avontuurlijke activiteiten. Bekijk onze tips voor leuke verjaardagscadeaus en maak zijn of haar verjaardag onvergetelijk.

Ontdek onze leuke verjaardagscadeaus

Wil je dit jaar iemand eens echt verrassen met een origineel cadeau voor zijn of haar verjaardag? Gelukkig vind je bij Bongo tal van belevenissen die de jarige een echt verjaardagsgevoel geven. Wie de jarige ook is of hoe oud diegene ook wordt: voor elke persoonlijkheid en leeftijd hebben we een origineel verjaardagscadeau.

Geef je dochter voor haar verjaardag een stedentrip in een Europese stad cadeau. Of verras je vriend met een weekendje weg met alles erop en eraan zoals ontbijt en diner. Houdt jouw vader van snelheid en mooie auto’s? Maak zijn verjaardag onvergetelijk met een ritje op een racecircuit in een sportwagen. Dit is slechts een kleine greep uit ons aanbod aan belevenissen.

Of je nu op zoek bent naar een bijzonder verjaardagscadeau voor je moeder, voor je oom of voor de man in je leven, bij Bongo vind je een origineel cadeau voor zijn of haar verjaardag. Laat je inspireren door onze tips voor een leuk verjaardagscadeau.

Verras met een luxe verjaardagscadeau

Bij een verjaardag horen nou eenmaal cadeautjes. Heb je samen met vrienden geld ingelegd voor een cadeau en wil je flink uitpakken of houdt de jarige van luxe? Natuurlijk hebben wij bijzondere verjaardagscadeaus voor een hoger budget.

Van een helikoptervlucht, een weekendje vol wellness en ontspanning tot een diner in een sterrenrestaurant: onze luxe cadeau-ideeën voor een verjaardag zullen zeker in de smaak vallen. Weet je precies hoeveel je wilt uitgeven? Filter dan op prijsklasse en kies het cadeau uit dat het beste bij de jarige past.

Onze cadeau-ideeën voor een origineel verjaardagscadeau

TElke maand is er wel iemand die je kent jarig en uiteraard moet een verjaardag gevierd worden. Voor de een is het uitkiezen van een verjaardagscadeau eenvoudig, terwijl het voor de ander best een uitdaging is. Wij maken de zoektocht makkelijk voor je met onze verjaardagscadeaus.

Of je nou een weekendje weg cadeau wilt geven of zijn of haar verjaardag viert met een gezellig etentje in een restaurant, je vindt in ons assortiment zeker iets dat bij hem of haar past.

Onze beste verjaardagscadeaus

De meest populaire verjaardagscadeausCadeautips voor alle leeftijden


Taal aanpassen

Nederlands Français