Origineel verjaardagscadeau voor hem en voor haar

Een uniek verjaardagscadeau vinden: het is soms niet altijd even eenvoudig. Een bosje bloemen of een flesje parfum is altijd leuk, maar wat als je dit jaar een originele belevenis kunt geven? Dat is mogelijk met Bongo. Wij hebben cadeaubonnen voor overnachtingen, gastronomische ervaringen, wellness en sportieve activiteiten. Ontdek onze verjaardagscadeaus voor hem en voor haar!

Een belevenis als cadeau voor de jarige

Je wilt natuurlijk dat je verjaardagscadeau er feestelijk uitziet. Kies daarom een van onze geschenkverpakkingen uit bij het bestellen. Je kunt ook een tekstje met verjaardagswensen toevoegen om een extra persoonlijke toets te geven. Kun je het cadeau voor zijn of haar verjaardag niet zelf overhandigen? Bestel dan als e-Bongo en stuur de voucher door via e-mail: eenvoudiger kan niet!

Een leuk verjaardagscadeautje

Geef je een weekendje weg cadeau? Of wil je zijn of haar verjaardag vieren met een gezellig etentje in een restaurant? Wat je ook wilt geven, je vindt in ons assortiment zeker iets dat bij hem of haar past. Van een citytrip tot een massage en van een unieke rijervaring tot een heerlijk diner: de keuze is aan jou én de ontvanger.

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filtersTaal aanpassen

Nederlands Français