Je winkelmandje is leeg

Cadeau-ideeën voor 30-jarigen die van quality time houden

CADEAU 30 JAAR

ONTDEK HET ASSORTIMENT >

Cadeau voor iemand van 30 jaar

Voor een speciale gelegenheid of gewoon zomaar: een geschenk vinden is soms een heuse zoektocht. Op zoek naar een cadeau voor iemand die 30 is of wordt? Verras hem of haar dan met een onvergetelijke ervaring! Een cadeaubon van Bongo bevat tientallen belevenissen voor overnachtingen, etentjes, wellness en avontuur. Voor één persoon of voor koppels), in de buurt of in het buitenland, ontspannend of actief: geef de ontvanger de keuze.

Cadeau-ideeën voor 30-jarigen

Geen inspiratie voor een origineel cadeau? Geen zorgen. De mogelijkheden met een Bongobon zijn zo uitgebreid dat de ontvanger zeker iets vindt. Of ze nu van gezellig tafelen, uitstapjes maken of sporten houden, met het aanbod van Bongo is het bijna onmogelijk om een verkeerde keuze te maken. Zo kan de ontvanger bijvoorbeeld kiezen voor een gastronomisch weekend, kajaktocht, ballonvaart, hotelovernachting of massage.

Een cadeaubon voor een belevenis

Een belevenis is een bijzonder geschenk: de ontvanger zal er jaren mooie herinneringen aan overhouden. Bestel je Bongo vóór 13 uur om het doosje de volgende werkdag te ontvangen. Wil je dezelfde dag nog verrassen met een geschenkbon? Dan is een e-Bongo een uitstekende optie: snel en eenvoudig!


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.