Verjaardagscadeau voor iemand van 70 jaar

Iemands 70ste verjaardag is een bijzondere dag die gevierd mag worden met een prachtig cadeau. Daarom helpt Bongo graag om een origineel verjaardagscadeau uit te kiezen. Maak de verjaardag van je oma, opa, vader of moeder onvergetelijk met een belevenis. Ook voor verschillende andere gelegenheden, zoals voor een huwelijksverjaardag, om een pensioen te vieren of gewoon zomaar, zijn er diverse cadeaubonnen. Blader door ons aanbod en vind het perfecte verjaardagscadeau voor iemand van 70 jaar.

Op zoek naar een leuk cadeau voor de 70-jarige man of vrouw?

Degene die 70 jaar wordt, is meestal al een paar jaar met pensioen. Hij of zij heeft meer tijd om te genieten van het leven met familie en vrienden. Een geschenk vol herinneringen is dan ook het perfecte verjaardagscadeau voor de man of vrouw die 70 jaar wordt.

Houden ze van lekker eten? Staan ze altijd klaar voor een weekendje weg? Of zijn ze echte levensgenieters en kan een heerlijke saunabeurt of massage hen wel bekoren? Je vindt zeker iets in ons assortiment. We hebben cadeaus voor elk type man of vrouw.

Met Bongo vind je een origineel verjaardagscadeau voor de man die 70 jaar wordt

Zoek je een cadeau voor je man, vader, oom of broer die 70 jaar wordt? Met onze verjaardagscadeaus voor de 70-jarige wordt de zoektocht naar een leuk cadeau een stuk eenvoudiger.

Is jouw vader een reiziger in hart en nieren? Dan maak je hem zeker blij met een weekendje weg in eigen land of daarbuiten. Laat hem een nieuwe stad of streek ontdekken. Of pak uit met een overnachting in een luxe viersterrenhotel inclusief ontbijt.

Wordt jouw man 70 jaar en houdt hij van een wijntje op zijn tijd? Vier zijn 70e verjaardag met een wijnpakket of wijndegustatie. Laat hem kennis maken met wijnen uit verschillende delen van de wereld. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van onze verjaardagscadeaus. Bekijk onze cadeaus voor 70-jarigen en geef een cadeau dat je beleeft!

Geef een belevenis als verjaardagscadeau voor de vrouw die 70 jaar wordt

Uiteraard wil je de vrouw die 70 jaar wordt verrassen met een origineel cadeau voor haar verjaardag. Laat je moeder bijvoorbeeld volledig tot rust komen tijdens een wellnessweekend. Een weekend lang kan ze genieten van verschillende lichaamsbehandelingen, relaxen in de sauna om vervolgens een duik te nemen in het bad. Of laat haar er weer piekfijn uitzien met een beautybehandeling. Met een dagje of weekendje wellness kan zij er weer helemaal tegenaan.

Wordt jouw vrouw of oma 70 jaar en is haar passie koken? Dan tover je zeker een glimlach op haar gezicht met een van onze gastronomische belevenissen. Geniet samen van een 3-gangendiner of probeer nieuwe smaken uit. Waar ze ook van houdt, bij Bongo vind je een cadeau dat bij de jarige past.

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters


Taal aanpassen

Nederlands Français