Je winkelmandje is leeg

Cadeau-ideeën voor 70-jarigen die een uniek geschenk verdienen

CADEAU 70 JAAR

ONTDEK HET ASSORTIMENT >

Cadeau voor iemand van 70 jaar

Iemands 70ste verjaardag is een bijzondere dag die gevierd mag worden met een prachtig cadeau. Daarom helpt Bongo graag om een origineel verjaardagscadeau uit te kiezen. Ook voor verschillende andere gelegenheden, zoals voor een huwelijksverjaardag, om een pensioen te vieren of gewoon zomaar, zijn er diverse cadeaubonnen. Jij kiest de cadeaubon, de ontvanger kiest de activiteit en locatie. Een flexibel cadeau dus, dat zeker geapprecieerd zal worden.

Cadeau-ideeën voor 70-jarigen

Houden ze van lekker eten? Staan ze altijd klaar voor een weekendje weg? Of zijn ze echte levensgenieters en kan een heerlijke saunabeurt of massage hen wel bekoren? Je vindt zeker iets in ons assortiment. Je kunt zowel een gethematiseerde geschenkbon als een bon met een grote variëteit aan activiteiten in verschillende thema's geven.

Een geschenk vol leuke herinneringen

Ontdek de cadeaubonnen van Bongo voor belevenissen in België en daarbuiten. Alle activiteiten zijn zorgvuldig uitgekozen om ervoor te zorgen dat de ontvanger zeker geniet van jouw cadeau. Geef je een cadeau voor een speciale gelegenheid? Bekijk dan zeker onze cadeauverpakkingen om jouw geschenk nóg specialer te maken.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.