Je winkelmandje is leeg

Cadeau-ideeën voor 25-jarigen die van het leven willen genieten

CADEAU 25 JAAR

ONTDEK HET ASSORTIMENT >

Cadeau voor iemand van 25 jaar

Het is soms niet eenvoudig om een geschenk te vinden voor je partner, zoon, dochter of vriend(in): dat begrijpen we maar al te goed! Hebben ze al een horloge, weet je niet welk parfum ze verkiezen of zijn ze niet zo’n fan van hebbedingetjes? Verras dan eens met een ervaring waarbij ze een nieuwe streek kunnen verkennen, een nieuwe sport kunnen uitproberen of helemaal tot rust kunnen komen in een kuuroord. We hebben cadeaus voor vrouwen en voor mannen.

Een cadeaubon voor iedereen

Wil je iemand die 25 jaar is (of wordt) verrassen met een leuk cadeau waar ze zeker van zullen genieten? Kies dan voor een Bongobon! Een weekendje Parijs, een culinaire ervaring in een sterrenrestaurant, een namiddagje sauna of kajakken in de Ardennen: met Bongo kan het allemaal. De cadeaubonnen zijn beschikbaar in verschillende thema’s, zoals overnachtingen, etentjes, wellness en actie.

Cadeau-ideeën voor 25-jarigen

Als je moeite hebt met het kiezen van een cadeaubon, weet dan dat de ontvanger zijn of haar bon gratis kan omruilen. Zo hoef je je geen zorgen te maken. Dankzij de lange geldigheidsdatum van twee jaar en het ruime aanbod aan hotels en activiteiten kun je erop rekenen dat de ontvanger zeker gebruik kan maken van de geschenkbon.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.