Verjaardagscadeaus voor iemand van 18 jaar

Elk jaar dat je gegund is, is natuurlijk een feestje waard. Maar 18 jaar worden is wel heel speciaal. Een 18e verjaardag is natuurlijk een mijlpaal dat vraagt om een bijzonder cadeau. Ontdek ons ruime assortiment aan cadeaubonnen en vind een origineel verjaardagscadeau voor iemand die 18 jaar wordt. Met Bongo geef je de jarige een ervaring cadeau waar hij of zij jaren later met veel plezier aan terug zal denken. Onze cadeaubonnen geven de keuze uit een unieke selectie overnachtingen, etentjes, activiteiten of dagjes uit, de jarige kiest vervolgens wat hij of zij het liefste wil.

Leuke cadeau-ideeën voor 18-jarigen

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor je 18-jarige zoon, dochter, neef of nicht? Van overnachtingen, dagjes uit tot actie en avontuur: het beste geschenk is een fantastische dag en prachtige herinneringen. Is de 18-jarige een echte ontdekker en maakt hij of zij graag uitstapjes naar nieuwe steden? Wat dacht je dan bijvoorbeeld van een citytrip naar Londen of Parijs als cadeau? Als hij een actief type is, dan zal een cadeaubon voor een sportieve activiteit zeker in de smaak vallen. Of geniet samen met je dochter of vriendin van een heerlijk dagje wellness. Bij Bongo is er iets voor iedereen.

Originele verjaardagscadeaus voor 18-jarige man

Je broer, neef of vriend wordt maar een keer in zijn leven 18 jaar en dat moet gevierd worden met een bijzonder verjaardagscadeau. Maar zit je met je handen in het haar en ben je op zoek naar cadeautips voor jongeren? Met een Bongo geef je hem een cadeau om nooit te vergeten. Is diegene die 18 jaar wordt een echte durfal? Bekijk dan onze stoere en avontuurlijke activiteiten zoals een ritje in een luxe sportwagen, bungeejumpen of een dagje quadrijden. Je verrast hem met een adrenalinekick. Zoek je een leuk cadeau voor je vriend ? Trakteer je vriend op een avondje uit met een lekker etentje en een film. Een cadeau waar jullie samen van kunnen genieten. Ontdek onze verjaardagscadeaus voor elk type man.

Leuke verjaardagscadeau-ideeën voor 18-jarige vrouw

Geen idee wat je jouw 18-jarige dochter cadeau moet geven? Of wil je jouw vriendin verrassen met een origineel cadeau voor haar 18e verjaardag? Verras met een belevenis en geef een cadeau dat bij haar past. Is je nichtje, dochter of vriendin gek op alles wat met beauty te maken heeft? Doe haar dan een dagje sauna cadeau of geef haar een cadeaubon waarmee ze zelf een behandeling kan kiezen. Ook bij de vrouw gaat de liefde door de maag. Trakteer haar op een romantisch etentje en geniet samen van een avond lang tafelen. Of is zij juist een adrenalinejunkie? Geef haar dan bijvoorbeeld een parachutesprong of een ballonvaart. Bekijk onze verjaardagscadeaus voor haar voor meer inspiratie. Een belevenis is een onvergetelijk cadeau voor een 18e verjaardag.

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filtersTaal aanpassen

Nederlands Français