Verjaardagscadeau voor iemand van 50 jaar

50 jaar is een speciale leeftijd: dat verdient ook een bijzonder cadeau. Vier zijn of haar 50e verjaardag in stijl en geef een belevenis cadeau. Maak de jarige bijvoorbeeld blij met een diner in een sterrenrestaurant, een massage of een overnachting in een luxe hotel. Blader door ons gamma aan belevenissen en kies het perfecte verjaardagscadeau voor de man of vrouw die 50 jaar wordt.

Verjaardagscadeau-ideeën voor 50-jarigen

Een 50e verjaardag is een flinke mijlpaal en kan natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Maak de 50e verjaardag van je moeder, vader, zus, broer, vriend of vriendin nog specialer met een van onze belevenissen. We hebben cadeaus voor elke persoonlijkheid en elk budget.

Houdt jouw vader van lekker eten en een goed glas wijn op zijn tijd? Dan tover je zeker een glimlach op zijn gezicht met een van onze gastronomische belevenissen: van een viergangendiner met aangepaste wijnen tot een bezoek aan een bierbrouwerij.

Bereikt jouw zus de bijzondere mijlpaal van 50 jaar? Verras haar met een cadeau dat ze altijd zal onthouden. Welke vrouw houdt nu niet van een dagje in de sauna of een ontspannen massage? Je hebt de keuze uit verschillende wellnessarrangementen en gelaatsbehandelingen. Dit is slechts een kleine greep uit ons gamma. Bekijk onze cadeaus voor 50-jarigen en geef een bijzonder uitje om nooit te vergeten.

Leuke verjaardagscadeaus voor de 50-jarige man of vrouw

Uiteraard wil je de man of vrouw die 50 wordt verrassen met een uniek cadeau. Het kan een behoorlijke uitdaging zijn om een origineel cadeau te vinden vooral als hij of zij alles al heeft. Je wil natuurlijk niet een standaard cadeau zoals een geurtje of een boek geven. Bongo helpt je graag een handje met deze cadeau-ideeën voor de 50-jarige.

Het mooiste cadeau dat je iemand van 50 kunt geven is tijd doorbrengen met iemand die hen dierbaar is. Vier deze bijzondere mijlpaal met een leuk dagje uit, nachtje weg, diner of wellnessarrangement. Bied hem of haar de kans om mooie herinneringen te creëren die hij of zij nog jaren zal koesteren.

Onze cadeautips voor de man of vrouw die 50 jaar wordt

Doet de jarige er alles aan om actief te blijven? Dan maak je hem of haar zeker blij met een sportieve activiteit zoals een dagje kajakken of suppen. Is hij of zij een echte avonturier? Met een helikoptervlucht of een rit over een circuit voelt de jarige de adrenaline door zijn of haar lichaam gieren.

Wordt je moeder 50 en verkent ze graag nieuwe steden en streken? Dan zijn onze weekendjes weg in binnen – en buitenland een goede keuze. Ga bijvoorbeeld onder het mom van quality time samen een weekendje weg.

Zoals je ziet zijn de belevenissen van Bongo beschikbaar in verschillende thema’s en prijscategorieën. Zo vind je zeker wat je zoekt. Blader door ons assortiment aan cadeaus voor de 50-jarige man of vrouw en geef een cadeau dat je beleeft!

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filtersTaal aanpassen

Nederlands Français