Een cadeaubon uit de MICHELIN Gids om subliem mee te verrassen

Een cadeaubon uit de MICHELIN Gids om subliem mee te verrassen

Als een restaurant één of meerdere sterren krijgt in de MICHELIN Gids, dan kun je er zeker van zijn dat het een puur genot voor de smaakpapillen biedt. Een sterrenrestaurant staat dan ook synoniem met kwaliteit, versheid en talloze smaken die je nog moet ontdekken. Wil jij jouw partner verrassen met een hoogstaand etentje voor Valentijn?


MICHELIN

Michelin Sterrenrestaurants

Michelin Sterrenrestaurants

90 sterrenrestaurants

Met deze Bongo kunnen twee personen terecht in een sterrenrestaurant met minstens een ster in de meest actuele MICHELIN-gids. Zij kunnen genieten van een gastronomisch verrassingsdiner van minimaal drie gangen. Bovendien staan in het boekje de favoriete recepten van de sterrenchefs om thuis zelf mee aan de slag te gaan! 149,90 € Kom meer te weten
Michelin Sterrenrestaurants

Michelin Sterrenrestaurants

1351 1 verrassingsdiner met minimaal 3 gangen voor 2 personen
149,90 €

Als een restaurant één of meerdere sterren krijgt in de MICHELIN gids, dan kun je er zeker van zijn dat het een puur genot voor de smaakpapillen biedt. Een sterrenrestaurant staat dan ook synoniem met kwaliteit, versheid en talloze smaken die je nog moet ontdekken. Wil jij jouw partner verrassen met een hoogstaand etentje voor Valentijn? Wil je jouw ouders een onvergetelijk cadeau geven waar ze op hun huwelijksverjaardag samen van kunnen genieten? Of ben je op zoek naar een origineel geschenk voor kerst? Voor welke gelegenheid ook, onze cadeaubonnen voor een restaurant uit de MICHELIN gids zijn een smaakvol cadeau.


Taal aanpassen

Nederlands Français