Een cadeaubon uit de MICHELIN Gids om subliem mee te verrassen

Een cadeaubon uit de MICHELIN Gids om subliem mee te verrassen

Als een restaurant één of meerdere sterren krijgt in de MICHELIN Gids, dan kun je er zeker van zijn dat het een puur genot voor de smaakpapillen biedt. Een sterrenrestaurant staat dan ook synoniem met kwaliteit, versheid en talloze smaken die je nog moet ontdekken. Wil jij jouw partner verrassen met een hoogstaand etentje voor Valentijn?


MICHELIN

MICHELIN Sterrenrestaurants

MICHELIN Sterrenrestaurants

80 restaurants met 1 of 2 Michelinsterren

De cadeaubon MICHELIN Sterrenrestaurants brengt de fijnproevers onder ons in vervoering. Deze Bongo biedt namelijk een heerlijk diner met drie gangen of meer voor 2 personen. Een heerlijke selectie van de meest prestigieuze adressen die zelf de meest veeleisende fijnproever even stil kan krijgen. 149,90 € Kom meer te weten
MICHELIN Sterrenrestaurants

MICHELIN Sterrenrestaurants

1480 1 gastronomisch diner: 3 gangen of meer voor 2 personen
149,90 €

Als een restaurant één of meerdere sterren krijgt in de MICHELIN gids, dan kun je er zeker van zijn dat het een puur genot voor de smaakpapillen biedt. Een sterrenrestaurant staat dan ook synoniem met kwaliteit, versheid en talloze smaken die je nog moet ontdekken. Wil jij jouw partner verrassen met een hoogstaand etentje voor Valentijn? Wil je jouw ouders een onvergetelijk cadeau geven waar ze op hun huwelijksverjaardag samen van kunnen genieten? Of ben je op zoek naar een origineel geschenk voor kerst? Voor welke gelegenheid ook, onze cadeaubonnen voor een restaurant uit de MICHELIN gids zijn een smaakvol cadeau.


Taal aanpassen

Nederlands Français