Ben jij een echte Porsche liefhebber? Ontdek ons gamma Porsche-rijervaringen en trakteer jezelf op een onvergetelijke rit met een Porsche op de openbare weg of op het circuit. Ontdek alle modellen die beschikbaar zijn. Van racen in een Porsche Cayman GT4 tot toeren met een Porsche Cabrio: het is allemaal mogelijk bij Bongo.
Meer bekijken

Met een Porsche rijden in België

Het hart van een racefanaat gaat sneller kloppen als hij of zij dit cadeau krijgt: scheuren met een Porsche Cayman GT4 over bijvoorbeeld het Circuit Jules Tacheny in Mettet. In deze racewagen haal je in minder dan 5 seconden een snelheid van 100 km/u. Na een verkenningsronde over het parcours neem je plaats in de sportwagen als piloot. Geniet meerdere rondes lang van de acceleratie, ligging en het stuurgedrag van deze iconische wagen op een racecircuit naar keuze in België of omstreken.

Een dagje in een Porsche rijden

Ook al is de aanschaf van een Porsche niet voor iedereen weggelegd, dat wil niet zeggen dat je er nooit in kunt rijden. Bezorg je partner of jezelf een top middag door een cadeaubon te geven dat recht geeft op rijden in een Porsche. Neem plaats achter het stuur van een sportieve Porsche en ontdek tijdens de rit alle capaciteiten van deze sportwagen. Ervaar voor even hoe het is om in Porsche te rijden. Droom je liever van rijden in een Ferrari of Lamborghini? Bij Bongo heb je de keuze uit verschillende rijervaringen.

Geef een cadeaubon voor Porsche rijden

Ben je op zoek naar een cadeau voor een autoliefhebber of wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Verwen je geliefde met een rit in een exclusieve Porsche op een locatie naar keuze in België. Laat hem of haar met piepende banden door de bochten scheuren van een circuit of een ritje maken op de openbare weg. Tijdens de dag leer je om te gaan met een auto die binnen enkele seconden van 0 naar 100 gaat. Dit wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Meer bekijken

Meer cadeau-ideeën voor autoliefhebbers