Zoek je het perfecte cadeau voor de feestdagen of een cadeau om je dierbaren te verwennen? Onze cadeaukaarten geeft je keuze uit meer dan 150.000 overnachtingen en belevenissen die Bongo te bieden heeft in België en Europa. De cadeaukaart is verkrijgbaar in verschillende waarden, dus er zit voor elk budget wel een geschikte bon tussen. Je geeft de ontvanger de vrijheid om zelf een unieke ervaring te kiezen! Voor meer informatie over het gebruik van de cadeaukaart, klik hier
Meer bekijken

Hoe werkt een cadeaukaart?

De gelukkige ontvanger van de Bongo cadeaukaart kan eenvoudig hun favoriete belevenis selecteren via de webshop en het cadeaukaartnummer invoeren en vervolgens wordt de waarde van de cadeaukaart afgetrokken van het totaalbedrag van de bestelling. Of het nu gaat om heerlijke diners in verfijnde restaurants, ontspannende wellness behandelingen, boeiende uitstapjes, opwindende avonturen of zelfs hotelarrangementen op betoverende locaties verspreid over heel Europa, met deze cadeaukaart geef je een ruime keuze aan activiteiten om een onvergetelijk moment te beleven.

Wie geef ik een cadeaukaart?

Of je nu op zoek bent naar een attent cadeau voor je man, vrouw, familielid, collega of vriend, een cadeaukaart biedt veelzijdigheid en vrijheid in keuze. Het is een ideale optie voor diegenen die van variatie houden, omdat het toegang biedt tot een uitgebreid gamma aan belevenissen en overnachtingen in België en Europa. Of het nu gaat om een culinaire fijnproever, een avonturier die houdt van nieuwe ervaringen, of iemand die graag ontspant in luxe, met een cadeaukaart geef je niet alleen een geschenk, maar ook de mogelijkheid om zelf te kiezen uit een diverse en onvergetelijke selectie.

Meer bekijken