Cadeau voor mama

Cadeau voor mama

Cadeau voor mama

Bekijk alle cadeaus


Voor haar verjaardag, voor Moederdag of gewoon zomaar, omdat je zo blij met haar bent: bij Bongo vind je cadeaus voor elk moment en voor elk type mama. Op deze pagina geven we een selectie van de leukste cadeaus voor mama’s. Er zit van alles tussen. Overnacht bijvoorbeeld samen in een kasteel of neem haar mee naar een restaurant waar ze geniet van culinaire hoogstandjes en de beste wijnen. Met een van onze cadeaus voor mama zet je haar zeker even in het zonnetje.

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor je moeder?

Is jouw mama de allerliefste mama van de hele wereld? Dan verdient ze natuurlijk een origineel cadeau voor haar verjaardag. Bij Bongo vind je leuke cadeaus voor moeders van alle leeftijden. Je kan natuurlijk een bos bloemen geven, maar je kunt haar ook verrassen met een origineel verjaardagscadeau: een cadeau dat voor mooie herinneringen zorgt.

Denk bijvoorbeeld aan een weekendje wellness samen met je moeder. Samen tijd doorbrengen met jou is het mooiste cadeau wat je haar kan geven. Laat je moeder een weekend lang in de watten leggen om als herboren huiswaarts te keren.

Of zoek je een cadeau voor Moederdag? Liefde gaat door de maag, dus een verrassingsdiner in een sterrenrestaurant is altijd een goed idee. Een ervaring om nooit te vergeten. Dit zijn slechts een aantal cadeau-ideeën waarmee je jouw mama kunt verrassen. Doe inspiratie op en kies een cadeau uit dat het beste bij haar past.

Op zoek naar een cadeau voor je schoonmoeder?

Vier je binnenkort de verjaardag van je schoonmoeder? Of moet je nog een cadeau voor haar kopen voor de feestdagen? Soms weet je gewoon niet meer wat je haar zal geven. Je wilt natuurlijk goed voor de dag komen en een cadeau geven dat bij haar in de smaak zal vallen. Gelukkig vind je op deze pagina handige cadeautips voor je schoonmoeder.

Geef bijvoorbeeld je schoonmoeder een cadeau waarmee jullie elkaar beter leren kennen. Neem haar mee naar een museum of proef samen verschillende soorten wijnen tijdens een proeverij. Gaat je schoonmoeder bijna nooit op restaurant? Dan is een diner een leuk cadeau om te geven.

Of het nu voor haar verjaardag is, voor Kerstmis of voor een andere speciale gelegenheid, je vindt eenvoudig een cadeau dat perfect bij je schoonmoeder past!

Leuke cadeaus voor mama

Wil je jouw mama verrassen met een cadeau, gewoon omdat het kan? Dat zijn de leukste cadeaus, omdat zij het helemaal niet verwacht. Verras haar met een cadeau waar ze een blijvende herinnering aan houdt. Je hebt de keuze uit verschillende uitstapjes door heel België, van actief tot ontspannen.

Geef je moeder bijvoorbeeld quality time met je vader cadeau. Verras haar met een romantisch weekendje weg in België of over de grens. Of misschien wil je jouw vrouw verrassen met een weekendje weg zonder de kinderen. Even tijd voor elkaar en samen een nieuwe streek of stad ontdekken.

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters


Taal aanpassen

Nederlands Français