Je winkelmandje is leeg

Feestelijke cadeautips voor mannen

KERSTCADEAU VOOR HEM

Een leuk kerstcadeau voor hem

Het is niet altijd even eenvoudig om een kerstcadeau voor een man te zoeken. Soms duurt het een eindje voordat je het perfecte cadeau vindt en soms moet je zelfs op het laatste moment nog zoeken naar een kerstgeschenk. Wil je toch een origineel kerstcadeau voor hem onder de kerstboom leggen? Kies dan voor een cadeaubon van Bongo. Ons assortiment is gevuld met unieke cadeautips voor elk type man. Jij kiest de geschenkbon, maar hij kiest de activiteit, locatie en datum.

Cadeau-ideeën voor hem

Wil je graag inspiratie opdoen voor een mooi kerstcadeau voor een man? Dan lijsten we hier graag enkele mogelijkheden. Een greep uit het aanbod: een citytrip binnen Europa, een nachtje weg in eigen land, een uitgebreid diner met wijn of bubbels, een sportief namiddagje met karting, paintball of surfen, bungeejumpen of een relaxerend wellnessweekend. Zoals je ziet, zijn de opties zeer uitgebreid.

Kerstverrassing voor mannen

Met Bongo vind je ongetwijfeld een onvergetelijk kerstgeschenk. Als je de cadeaubon nét dat beetje extra wilt geven, kun je de Bongo-bon in laten pakken met een mooie kerstverpakking. Je kunt eveneens een persoonlijke boodschap toevoegen aan de geschenkbon. Doorzoek ons assortiment en vind een belevenis als kerstcadeau voor je vriend, vader of man.

Als je ook op zoek bent naar een uniek kerstcadeau voor een vrouw, ontdek dan zeker onze kerstcadeaus voor haar.

+ Toon Meer

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €100

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.