Vaderdag cadeau

Vaderdag cadeau

Vaderdag cadeau

Naar alle cadeaus


Vaderdag is de gelegenheid bij uitstek om jouw papa te tonen hoe speciaal hij voor jou is. Staat zijn garage vol spullen en heb je geen inspiratie voor een cadeau waar hij écht van zal genieten? Ontdek dan zeker de cadeaubonnen van Bongo. We hebben cadeau-ideeën voor elk type papa: geef bijvoorbeeld een diner in een sterrenrestaurant aan de fijnproever, verras de avontuurlijke vader met een rit in een sportwagen of geef een dagje sauna aan de papa die er graag verzorgd uitziet. Elke geschenkbon geeft recht op een unieke belevenis. Zo kun jij je papa verrassen met een origineel vaderdagcadeau.

Op zoek naar een origineel vaderdagcadeau?

Elk jaar hetzelfde probleem: wat geef je jouw vader voor Vaderdag? Als je het hem vraagt, zegt hij dat hij alles al heeft. Tuurlijk gaat het om het gebaar, maar met onze cadeau-ideeën voor Vaderdag maak jij zeker indruk met jouw cadeau. Houdt jouw papa wel van lekker eten? Is hij altijd klaar om nieuwe avonturen aan te gaan? Of is hij eerder te vinden voor ontspanning en relaxatie? Waar je vader ook blij van wordt, met een cadeaubon van Bongo geef je hem een bijzonder Vaderdag cadeau dat helemaal bij hem past. Je verrast hem bijvoorbeeld met een sportief fiets- en wandelweekend, een dagje zen, een uitmuntend etentje of een weekendje weg naar een stad in het binnen- of buitenland.

Ontdek onze Vaderdag cadeau-ideeën

Als kind gaf je trots een zelfgemaakte creatie voor Vaderdag, maar op een bepaalde leeftijd ben je daar natuurlijk te oud voor. Maar Vaderdag is niet compleet zonder een bijzonder cadeau voor je vader. Vind je het lastig om een origineel cadeau voor hem te bedenken? Doe dan inspiratie op met onze cadeautips. Geef eens wat anders dan een ontbijt op bed. Kies voor een bierdegustatie. Je kunt dit natuurlijk doen in verschillende cafés of in een brouwerij, maar je kunt ook een bierpakket bij je vader thuis laten bezorgen. Proef samen met je vader verschillende biertjes en ontdek nieuwe smaken.

Toffe Vaderdag kadootjes

Verras je papa op Vaderdag met een uitje! Wat is nou leuker dan met je vader op stap te gaan? Dit is zeker een moment die hij lang zal koesteren. Is er bijvoorbeeld een stad of regio die jullie graag willen bezoeken? Boek een hotelovernachting in een plaats naar keuze en ga samen op ontdekkingstocht. Of daag je vader uit tijdens een dagje karten. Het ideale cadeau voor snelheidsduivels. Ook voor zijn verjaardag of Kerst, hebben we cadeaus voor vader. Neem een kijkje en kies een geschenk dat hij zeker zal appreciëren.

Cadeautips voor Vaderdag

Ben je Vaderdag vergeten of heb je geen tijd gehad om een cadeau te kopen? Geen nood! Onze cadeaubonnen zijn ook beschikbaar in elektronisch formaat. Binnen enkele minuten ontvang je de voucher via e-mail en kun je de e-Bongo vervolgens doorsturen naar het e-mailadres van jouw vader of de voucher uitprinten en persoonlijk geven. Zo weet je zeker dat je op tijd bent voor Vaderdag. Met Bongo geef je je papa een vaderdagcadeau om nooit te vergeten.

De beste cadeaus voor Vaderdag

Bezorginformatie
voor Vaderdag

Bpost
Bestel vóór 10 juni 14.00 uur om je vaderdagcadeau op tijd thuis te ontvangen.

Bezorginformatie
voor Vaderdag

Bpost
Bestel vóór 10 juni 14.00 uur om je vaderdagcadeau op tijd thuis te ontvangen.


De meest populaire vaderdagcadeaus

Ontdek ons aanbod aan onvergetelijke belevenissen


Cadeaus waar elke papa blij van wordt

Ontdek een waaier aan toffe belevenissen


Inspiratie nodig?

Ontdek onze originele cadeau-ideeën


Internationale websites

 België(FR)     Frankrijk     Spanje     Italië     Nederland     Zwitserland(FR)     Zwitserland(DE)     Zwitserland(IT)     Denemarken     Zweden     Ierland

Taal aanpassen

Nederlands Français