Soms wordt de stress van het dagelijks leven ons even te veel: dan is het tijd voor ontspanning. Dankzij Bongo geef je jouw partner, je vriend of vriendin, je ouders of een kennis het ultieme cadeau voor relaxatie: een wellnessweekend. Ook voor een dagje spa hebben we verschillende cadeaubonnen. Ontdek ons assortiment voor inspiratie en geef een ontspannend cadeau! See More

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters

Cadeaubon voor een weekend of een dagje wellness

Geef je een sauna, massage of schoonheidsbehandeling? Jij kiest de geschenkbon waarvan je denkt dat de ontvanger het meest van zal genieten.

Wij hebben zowel cadeaubonnen voor een namiddagje in een kuuroord als voor een luxueus relaxweekend. Ken je iemand die het druk heeft en wel wat ontspanning verdient? Dan zal dit geschenk zeker geapprecieerd worden, want iedereen wil natuurlijk eens in de watten gelegd worden. Volgens ons is een zen moment ook het perfecte valentijnscadeau voor haar. Laat haar genieten van een massage of ga samen een dagje naar de wellness.

Een cadeau om te ontspannen

Als verjaardagscadeau, als huwelijkscadeau, als geboortegeschenk of gewoon zomaar: een wellnessbon zal zeker in de smaak vallen. Bongo helpt je graag met cadeautips. Wil de ontvanger liever een andere cadeaubon? Geen probleem: hij of zij kan de Bongo-bon eenvoudig omruilen gedurende de geldigheidsperiode. De feestdagen zijn weer in aantocht en daarbij horen natuurlijk cadeaus. Zoek je bijvoorbeeld nog een cadeau voor je vriendin of een kerstcadeau voor je mama? Doe inspiratie op met onze kerstcadeaus voor haar. Uiteraard vind je in ons gamma ook een passend moederdag cadeau.

See More

Wellnessbon: veelgestelde vragen van klanten

Waar kan ik een wellnessbon kopen?

In ons assortiment heb je de keuze uit verschillende cadeaubonnen voor een dagje wellness in België of een wellnessweekend. Geniet een hele dag van sauna- en wellnessfaciliteiten of geef een cadeaubon voor een specifieke behandeling zoals een massage of een gezichtsbehandeling.

Wat kost een dagje wellness?

Bij Bongo hebben we wellnessbonnen in verschillende prijscategorieën, variërend van € 24,90 tot over de € 200.

Hoelang is een cadeaubon voor een spa weekend of dagje wellness geldig?

De geldigheidsduur van onze wellness cadeaubonnen staat aangegeven op de product pagina van de cadeaubon. Over het algemeen zijn de meeste cadeaubonnen vanaf de uitgiftedatum 3 jaar en 3 maanden geldig.

Wat voor soort wellness cadeaubonnen zijn er?

Je kunt kiezen voor een dagje wellness, massage of andere spabehandeling in een specifiek wellnescentrum of de keuze aan de ontvanger overlaten. Dit zijn een aantal suggesties:

  • - Een duomassage
  • - Sluit een dagje wellness af met een diner
  • - Schoonheidsbehandeling voor mama