Rijden in een snelle auto als cadeau

Rijden in een snelle auto als cadeau Rijden in een snelle auto als cadeau

Bekijk alle belevenissen


Je kent vast wel iemand die gek is van alles wat wielen heeft. Waarom niet verrassen met een belevenis waar snelheid centraal staat? Voor een verjaardag, een speciaal cadeau voor hem of gewoon zomaar: een cadeaubon voor het rijden in een snelle auto zoals een Ferrari, Porsche of Lamborghini is een unieke ervaring die de ontvanger van je geschenkbon niet snel zal vergeten.

Geef rijden in een supersnelle auto op een circuit als cadeau

Is het jou droom om een keer over een Belgisch circuit te racen? Onze belevenissen bieden jou de kans om plaats te nemen in een luxe sportwagen als piloot of passagier. Haal op het circuit van Mettet of Zolder hoge snelheden en waan je een echte racepiloot.

Voor een halve dag kruip je achter het stuur van bijvoorbeeld een Lamborghini, Audi of Ferrari en voel je de adrenaline door je lijf gieren als je door de bochten van het circuit scheurt. Het rijden van een sportauto op een circuit in België is het perfecte cadeau voor de racefanaten en autoliefhebbers.

Rijden in een supercar

Voertuigen oefenen een grote aantrekkingskracht uit, zeker als het een snelle, krachtige en stijlvolle Porsche, Ferrari of Audi is. Iedereen wilt toch wel meemaken hoe het voelt om achter het stuur van een luxe sportwagen te zitten? Wil je eens een speciaal voertuig uitproberen of zoek je een originele belevenis voor je man, vriend of vader? Bij Bongo vind je een ruim aanbod auto cadeaus voor de echte autoliefhebber.

Na een korte uitleg van de instructeur is het tijd om achter het stuur te kruipen en een ritje te maken in een sportauto. Met een ronkende motor ga je de openbare weg op en beleef je de acceleratie van de supercar. Bekijks en jaloerse blikken gegarandeerd.

Cadeau voor de autoliefhebber

Altijd al achter het stuur van een supersnelle auto willen zitten? Of racen als cadeau willen geven? Dit is je kans. Van een antislipcursus tot een ritje in een supercar, er zijn verschillende mogelijkheden in alle regio’s. Zoek je een uniek cadeau voor de autoliefhebber, dan is sensatie en succes verzekerd met een Bongo voor rijden in een auto op de openbare weg of op een circuit.Meer cadeau-ideeën