Onze oplossingen

  • 3 multithematische bonnen exclusief voor bedrijven
  • De Bongo waardebon met waarde naar keuze
  • Verpak je cadeau in je eigen huisstijl
  • Logistiek van begin tot einde
  • Betaling op factuur

Neem contact met ons op

+3232428084
business.be@smartbox.com

Vul uw naam in
Vul uw bedrijf in
Vul uw e-mailadres in
Het telefoonnummer moet het formaat 0123456789 hebben
Vul uw bericht in
Om veiligheidsredenen vragen we u het bovenstaande vakje aan te vinken.

Selection by Bongo

Voor onze zakelijke klanten hebben we bijzondere cadeaubonnen samengesteld: Selection by Bongo. Drie cadeaubonnen met de meest uiteenlopende activiteiten. Ze bieden een selectie uit onze populairste belevenissen binnen een bepaalde prijscategorie. Dat maakt Selection by Bongo tot een universeel relatiegeschenk. Kies de bon die bij je budget past en je weet zeker dat je al je klanten of medewerkers iets geeft waar ze echt van gaan genieten.

Waardebon

Met de waardebon kan de ontvanger voor een bedrag van 25 euro, 50 euro of een andere waarde naar jouw keuze een Bongo-belevenisbon bestellen of een hotelovernachting uit het Bongo-aanbod reserveren.

Imagen masaje para 2

Personalisatie

Een Bongo-belevenisbon is een cadeau dat bijzonder op prijs wordt gesteld. Het is het ideale relatie- of personeelsgeschenk, want iedereen kan zelf zijn favoriete belevenis kiezen. Met je eigen verpakking maak je er bovendien een uniek cadeau van.

Logistiek

Het Bongo Business-team volgt je project van A tot Z op en zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Zowel de coördinatie van de bestelling, de voorbereiding en verwerking ervan en de levering naar waar en wanneer je maar wil, nemen zij voor hun rekening. En jij? Jij hoeft verder niets meer te doen!

Factuur

Om je bestelling zo vlot en eenvoudig mogelijk te laten verlopen, kan je bestelling op factuur gezet worden. Zo hoef je je over niets zorgen te maken, want ons Business-team regelt alles voor jou. Ook voor al je boekhoudkundige vragen staat ons team steeds voor je klaar om je met een glimlach verder te helpen.

DE STERKE PUNTEN VAN BONGO BUSINESS

Kies uit 20.000 belevenissen met thema’s als avontuur, wellness, weekendjes, gastronomie en nog veel meer
Verpak je cadeau in je eigen huisstijl
Profiteer van de ondersteuning door ons Business-team
Combineer originaliteit met de kwaliteit van een A-merk

Ons Business-team heeft de juiste expertise in zake begeleiding van onze zakelijke klanten. Ze staan je bij met raad en daad en helpen je om van jouw gepersonaliseerde Bongo een uniek personeels- of relatiegeschenk te maken. Een cadeau dat je boodschap perfect overbrengt en door de ontvangers bijzonder wordt gewaardeerd.

Ontdek onze B2B-oplossingen

Het Business team staat voor je klaar:

Bel ons op 03 242 80 84 (ma-vr: 9-17u)

Mail ons op business.be@smartbox.com

Laat een bericht achter via
het contactformulier


Téléphone Bongo Business Solutions 03 242 80 84 (ma-vr: 9-17u)

Taal aanpassen

Nederlands Français