Cadeau als bedankje

Cadeau als bedankje

Cadeau als bedankje

Bekijk alle cadeaus

Wil je jouw buren bedanken omdat ze de plantjes water geven als jij op vakantie bent? Of misschien wil je de onthaalmoeder bedanken voor alle goede zorgen? Vaak heb je een aantal mensen die veel voor anderen doen, zonder daar iets voor terug te vragen. Om zulke mensen te bedanken en je appreciatie uit te drukken, is het leuk om een bedankje te geven. Op deze pagina geven we je een aantal cadeau-ideeën die je als bedankje kunt geven.

Cadeau-ideeën voor een bedankje die je aan de onthaalmoeder kunt geven

Het is zover: je kind gaat naar school. En dat betekent ook afscheid nemen van de onthaalmoeder. Dit is hét moment om je onthaalmoeder in de bloemetjes te zetten en haar te bedanken voor alles wat ze heeft gedaan. Bij Bongo vind je verschillende cadeaus die geschikt zijn om iemand te bedanken. Verwen de onthaalouder bijvoorbeeld met een doosje ambachtelijke chocolade of geef een wijnbox als bedankje. Bekijk onze cadeautips op deze pagina en maak iemand blij met een van onze cadeaus.

Een klein bedankt cadeautje

Bij Bongo vind je verschillende kleine bedankt cadeautjes waarmee je iemand kunt bedanken. Het is leuk om iemand die altijd voor je klaar staat eens in het zonnetje te zetten met een klein cadeautje. Op deze pagina vind je bedankt cadeautjes in verschillende prijsklassen. Zo vind je het perfecte cadeau wat past bij jouw budget. Ook als je op zoek bent naar een lastminute aardigheidje ben je bij Bongo op het juiste adres. Kies tijdens het bestellen voor een e-Bongo en ontvang de voucher binnen enkele seconden in je mailbox.

Op zoek naar een origineel cadeau om bedankt mee te zeggen?

Wil je jouw stagebegeleider bedanken voor de leerzame tijd? Of misschien wil je vrijwilligers bedanken voor hun inzet en bijdrage die ze leveren met een hartverwarmend cadeau. Bij Bongo vind je bedankjes in verschillende thema’s. Zeg dankjewel met bijvoorbeeld een cadeaubon voor een massage. Leuk om als cadeau weg te geven en fijn om te ontvangen. Laat iemand een uur lang diep ontspannen en al je zorgen achter te laten. Of wat dacht je van een uitgebreid diner? Heerlijk smullen van culinaire hoogstandjes. Op restaurant gaan is altijd leuk als bedankje.

Een bedankt cadeau versturen

Soms is een bosje bloemen niet genoeg om iemand te bedanken. Gelukkig vind je bij Bongo unieke bedankjes waarmee je iemand kunt verrassen. Van een bierpakket, dagje wellness voor twee tot een driegangendiner in een stad naar keuze: er is voor ieder wat wils. Blader door ons assortiment en zeg bedankt/dankjewel met een belevenis.

Toffe afgeprijsde cadeaus als bedankje

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters


Taal aanpassen

Nederlands Français