Onze Puy du Fou® cadeaubonnen

Onze Puy du Fou® cadeaubonnen

Onze Puy du Fou® cadeaubonnen

Bekijk alle cadeaus

Verras je geliefden met een Puy du Fou® cadeaubon van Bongo! Geef je familie of vrienden een onvergetelijke ervaring vol emotie en spektakel. Indrukwekkende special effects, adembenemende stunts en perfect uitgevoerde choreografie zorgen voor een reis terug in de tijd: van de klassieke oudheid tot het heden. Ontdek het natuurpark van meer dan 55 hectare waar dagelijks rond de 20 voorstellingen in een overweldigend decor worden gegeven.

Herbeleef de woeste circusspelen, huiver en beef onder de aanval van de verschrikkelijke Noormannen, beleef een indrukwekkend avontuur vol zwaardgevechten en droom weg bij de onvergetelijke luchtshow van 300 roofvogels. Het levensechte decor zorgt ervoor dat je volledig opgaat in de voorstelling. Loop door de vier historische dorpjes waar ambachtslieden het dagelijks leven van toen laten zien.

Elke avond weerklinkt boven het meer een zoete melodie die de meest romantische trouwmomenten oproept. In de nieuwe avondshow Les Noces de Feu ben je getuige van een bruiloftsbal waarbij dansers en gigantische decors uit de diepten van het meer opduiken in een sprookjesachtig spektakel van water en vuur.

Laat je reis door de tijd nog even voortduren en overnacht in een van de themahotels van Puy du Fou®: La Citadelle of Le Grand Siècle.

Puy du Fou®, jouw afspraak met de Geschiedenis!

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters

Taal aanpassen

Nederlands Français