Afscheidscadeau

Afscheidscadeau Afscheidscadeau

Bekijk alle cadeaus


Een afscheidscadeau voor dierbaren die gaan emigreren of verhuizen of een leuke collega die verwisselt van baan? Met een Bongo afscheidscadeau neem je op een persoonlijke manier afscheid, namelijk door er samen een dagje of weekendje op uit te gaan. Op deze pagina vind je een aantal cadeau-ideeën voor een collega, juf, meester of dierbare die vertrekt.

Geef een belevenis als afscheidscadeau voor een collega

Gaat je favoriete collega weg? Met een leuk afscheidscadeau voor je collega laat je zien dat hij of zij gemist gaat worden. Of misschien gaat een collega met pensioen. Dan heeft hij of zij zeker een cadeau verdient als bedankje voor zijn of haar inzet. Om je zoektocht naar een origineel cadeau eenvoudiger te maken, hebben wij alvast een selectie gemaakt van de leukste afscheidscadeaus.

Met een belevenis geef je fijne herinneringen cadeau en zorg je ervoor dat degene jullie niet zal vergeten. Je collega die met pensioen gaat heeft een ontspannen dagje sauna zeker verdient. Zo kan hij of zij helemaal tot rust komen. Of laat bij je vertrekkende collega aan huis een bier- of wijnpakket bezorgen.

Een afscheidscadeau voor juf

Is het einde van het schooljaar in zicht en heb je inspiratie nodig voor een afscheidscadeau voor de juf of meester? Verandert de juf van school? Of gaat ze met zwangerschapsverlof? Op deze pagina hebben we de leukste afscheidscadeaus en bedankjes voor juf of meester op een rijtje gezet. Uiteraard gaat het om het gebaar, maar een passend cadeau is altijd leuk.

Chocolade, wie houdt er niet van? Geef bijvoorbeeld een doosje ambachtelijke chocolade cadeau en laat je juf smullen van handgemaakte pralines gemaakt van de beste chocolade. Of maak haar blij met een setje duurzame verzorgingsproducten. Zo geef je haar een relaxatiemoment cadeau.

Vind een afscheidscadeau voor werkgever

Neemt je baas binnenkort afscheid? Dan wordt er vast een afscheidsfeest voor hem of haar georganiseerd. Als waardering kun je jouw werkgever een passend afscheidscadeau geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een combi-cadeau. Dit zijn twee activiteiten of een activiteit en product gecombineerd tot een cadeau. Geef je baas bijvoorbeeld een ontspannende massage met nadien een heerlijk diner. Heb je wat anders in gedachten? Van gastronomie tot leuke dagjes uit, bij Bongo vind je cadeaubonnen in verschillende thema’s zodat er vast een afscheidscadeau tussen zit die bij je werkgever past.

Zoek je een afscheidscadeau voor een vriendin?

Afscheid nemen is nooit fijn, want je gaat de persoon die weggaat wellicht niet zo vaak meer zien. Daarom is tijd door brengen met elkaar een goede manier om gedag te zeggen. Zoek een leuk afscheidscadeau uit voor een vriendin en kies een belevenis waar jullie zeker leuke herinneringen aan overhouden, iets waarmee je ervoor kunt zorgen dat je elkaar niet snel vergeet.

Tijd doorbrengen met elkaar is een ideale manier om afscheid te nemen. Een goed gesprek over de toekomstplannen van je vriendin tijdens een fijn diner, samen een dagje ontspannen in de sauna of een gezellig weekendje weg. Ontdek al onze afscheidscadeaus.

De beste afscheidscadeaus

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters


Taal aanpassen

Nederlands Français