Origineel afstudeercadeau voor een man of vrouw

Wanneer iemand afstudeert brengt dat vreugde, trots, opluchting en vrije tijd! Na het harde studeren is er eindelijk tijd voor optimale ontspanning: afstudeerborrels en feestjes, gezellige avondjes uit met vrienden en vaak een welverdiende vakantie. Met Bongo geef je 'vrije tijd' als origineel afstudeercadeau.

Op zoek naar een cadeau voor het afstuderen van een vriend?

Kun je een vriend(in) binnenkort feliciteren met het behalen van zijn of haar diploma? Hij of zij begint aan een nieuw hoofdstuk in zijn of haar leven. Of de volgende stap nu een vervolgopleiding, een tussenjaar of een baan is, dat verdient uiteraard een gepast cadeau. Op deze pagina vind je een aantal ideeën voor leuke afstudeercadeaus, voor elk type man en vrouw. Uiteraard hebben we ook cadeautips voor andere gelegenheden. Blader door ons aanbod aan belevenissen en kies het cadeau dat het beste bij de persoon past.

Ideeën voor een afstudeercadeau

Na lang ploeteren op hun scriptie of na het behalen van al hun examens verdient jouw hardwerkende zoon of dochter uiteraard een leuk afstudeercadeau. Toon je waardering voor het harde studeren en feliciteer hem of haar met een afstudeercadeau om nooit te vergeten.

Biedt de afgestudeerde een unieke rij-ervaring in een luxe sportwagen of laat hem of haar genieten van een 2-daagse citytrip. Of verras met een culinair of wellness uitje voor een heerlijk dagje naar de sauna (om alle stress eruit te zweten) of een gezellig avondje uit. Een Bongo is een geslaagd afstudeercadeau voor iedereen.

Onze tips voor een origineel afstudeercadeau

Afstuderen is een mijlpaal in iemands leven. Eindelijk heeft je neef, nicht, dochter of zoon dat papiertje behaald waar hij of zij jarenlang zo hard voor gewerkt heeft. Of je nu alleen, samen met een groep, of als ouders een afstudeercadeau wilt geven, op deze pagina vind je cadeaus in verschillende prijsklassen en thema’s.

De afgestudeerde student heeft eindelijk meer vrije tijd waardoor hij of zij leuke dingen kan ondernemen. Verras daarom de geslaagde met een avontuurlijk dagje uit als afstudeercadeau: van indoor skydiven, dagje karten tot het maken van een ULM-vlucht. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Bongo voor een dagje spanning en sensatie.


Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters


Taal aanpassen

Nederlands Français