Cadeau voor collega

Cadeau voor collega

Cadeau voor collega

Bekijk alle cadeaus


Of je collega nu een nieuwe baan gevonden heeft, met pensioen gaat of jarig is, met Bongo heb je het ideale cadeau in handen. Een gezellig dagje met familie? Een heerlijk etentje om samen van te genieten en de gelegenheid bij uitstek om bij te praten? Of een wellnessweekend om helemaal tot rust te komen? Kies de cadeaubon die het best bij hem of haar past. Bekijk ons aanbod aan cadeaus voor een collega en kies het geschenk dat in de smaak zal vallen.

Geef je baas een origineel cadeau

Is je baas binnenkort jarig? Of gaat hij met pensioen en wil je hem een bedankje voor zijn werk geven? Een cadeau voor je baas kiezen is niet altijd eenvoudig. Je ziet hem of haar bijna elke dag, maar toch is het soms wikken en wegen om iets te vinden dat hij of zij zeker leuk zal vinden. Met een Bongo verras je jouw baas met het beste van beide werelden: je geeft hem of haar een geschenk met een thema dat bij hen past, zoals gastronomie, een overnachting of dagje uit, en zij kiezen vervolgens de locatie en datum.

Een mooi cadeau voor het huwelijk van een collega

Gaat een collega binnenkort trouwen? Dan wil je hem of haar natuurlijk een leuk huwelijksgeschenk geven en geen envelopje met geld. Maar heb je geen inspiratie? Geen paniek. Met een van onze cadeaus heb je gegarandeerd succes. Denk bijvoorbeeld aan zijn of haar hobby’s of interesses en kies een cadeau uit dat bij je collega past. Is je collega een wijnliefhebber? Dan maak je hem of haar zeker blij met een wijnpakket. Of is je collega gek op auto’s? Verras hem of haar dan met een ritje in een luxe sportwagen.

Maak samen met alle collega’s een potje, zodat je een groter budget hebt om iets leuks voor hem of haar te kopen. Geef je collega bijvoorbeeld een romantisch weekendje weg in een landhuis als huwelijkscadeau. Of trakteer ze op een diner in een MICHELIN restaurant. Je collega zal dit zeker appreciëren.

Een bijzonder geschenk voor een bijzondere collega

Een mooi boeket of een doosje pralines zal waarschijnlijk zeker op prijs gesteld worden, maar waarom niet origineler uit de hoek komen? Met een cadeaubon van Bongo geef je een fijne verrassing waar ze nog jaren leuke herinneringen aan zullen overhouden. Als afscheidsgeschenk voordat ze op pensioen gaan of een nieuwe uitdaging aangaan, als verjaardagscadeau of gewoon zomaar, om te tonen dat je zijn of haar moeite apprecieert: kies een Bongo en verras!

De beste deals

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters


Taal aanpassen

Nederlands Français