Coronaveilige activiteiten

Door het coronavirus ziet het dagelijks leven er anders uit evenals een dagje uit. Maar juist nu, in deze coronatijden, is het belangrijk om te ontspannen en er even tussenuit te kunnen gaan. De veiligheid van onze klanten staat bij ons centraal. Daarom vind je op deze pagina onze coronaproof activiteiten die je veilig kunt doen zowel alleen als in gezelschap.

Activiteiten die je veilig kunt doen in coronatijden

Omdat de situatie vaak verandert, begrijpen we dat het lastig voor je kan zijn om een coronaproof én gezellig uitstapje te ondernemen. Om toch in deze coronatijden leuke dingen te kunnen blijven doen, hebben onze partners de nodige maatregelen getroffen om hun belevenissen zo veilig mogelijk te maken. Het is immers fijn om even het dagelijks ritme te doorbreken en je huis uit te kunnen. Op deze pagina is een coronaveilig uitstapje of activiteit zo gevonden!

Blijf je liever thuis? Geen probleem! Bij Bongo bieden we je verschillende activiteiten voor aan huis. Daarnaast zijn onze cadeaubonnen 39 maanden geldig.*** Zo heb jij of de ontvanger alle tijd om van de belevenis gebruik te maken. Met onze veilige activiteiten heb je een onbezorgd uitstapje dichtbij huis.

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filtersTaal aanpassen

Nederlands Français